Hovedbillede
Billede
Christian Mossing: Artificial Intelligence - beyond the hype
Undertekst til billede/video

Christian Holmegaard Mossing, Business Development Director, Water & Environment, COWI, var keynote ved lanceringen af ATV's nye AI-satsninger.

Titel

ATV sætter Danmarks digitale udvikling i et nyt gear

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Med en række nye, ambitiøse initiativer inden for bl.a. kunstig intelligens arbejder ATV målrettet på at sætte Danmarks digitale omstilling i et nyt gear.

ATV vil i 2019 arbejde målrettet på at få digitalisering og teknologisk omstilling højere op på danskernes og en kommende regerings dagsorden.

Det vil ske dels gennem udarbejdelse af en række konkrete anbefalinger til en digital satsning for en kommende regering. Dels gennem iværksættelse af en stærkere offentlig debat om, hvordan teknologiledere og politikere træffer kloge teknologibeslutninger. Og dels igennem 3 helt nye initiativer, der målrettet hjælper danske teknologiledere med at forstå, udarbejde og implementere strategier inden for kunstig intelligens (AI).

Særlig sidstnævnte er der et enormt behov for i Danmark, da AI er en game-changer for såvel virksomheder, forskningsmiljøer og samfundet som helhed.

Læs om initiativerne herunder, hvor du også kan finde information om, hvordan du kan deltage i ATV’s AI academy, indgå i AI netværk eller bidrage til debatten om mærkesager for Danmarks digitaliseringssatsning samt dogmeregler for fremtidige teknologibeslutninger.

ATV lancerer tre eksklusive AI-læringsrejser - skal du med?

Kunstig intelligens (AI) er en game-changer for virksomheder, forskningsmiljøer og samfundet som helhed. ATV tilbyder derfor, i samarbejde med ICDK (Innovation Centre Denmark), tre eksklusive og intensive uddannelsesforløb for teknologiledere, som vil i front med AI.

Læs mere her

Digitale vismænd: Det bør politikerne sætte på dagsordenen i valgkampen

ATV’s digitale vismænd vil arbejde for en national og helhedsorienteret udvikling. Konkret kickstarter vismændene 2019 med at tale med centrale beslutningstagere i Danmark om, hvordan vi styrker det digitale potentiale og får realiseret den satsning, der sikrer en dansk plads i den teknologiske superliga.

Læs mere her

Tænketank: Sådan træffer vi gode teknologibeslutninger 

Hvordan sikrer vi, at ny teknologi både udvikles i respekt for det enkelte individ og understøtter vækst, velfærd og bæredygtighed i en global verden?  Det var rammen for en tech talk i BLOX den 6. februar, hvor formand for ATV’s Tænketank Maja Horst præsenterede sine tanker og 12 spørgsmål til den gode teknologisamtale.

Læs mere her