Hovedbillede
Billede
Undertekst til billede/video

Hvordan udvikler man sin organisation, så den er parat til de nye muligheder inden for kunstig intelligens? Med ATV's tre læringsrejser er der nu konkrete tilbud til ledere og specialister om at blive klædt på til de nye teknologier.

Titel

ATV lancerer tre nye AI-initiativer i 2019 og 2020 - få overblikket her

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Der er få ledige pladser på Life Science Applied AI Academy 2020 - vil du sikre dig en plads? Læs nedenfor, hvad du får ud af at være med, og hvordan du tilmelder dig. Du kan også ringe til os på telefonnumrene i højre side og høre mere om deltagere og programindhold.

ATV gennemfører i 2019 og 2020 en række AI-initiativer, der kan hjælpe dig til at navigere i AI i din hverdag, forretning, organisation og i praksis. Her kan du få overblik over de tre initiativer.

Hvorfor er kunstig intelligens vigtigt?

Kunstig intelligens er en game-changer for virksomheder, forskningsmiljøer og samfundet som helhed. Men det er forsat et stort uudnyttet potentiale. Dette bliver understreget i en ny rundspørge blandet ATV's medlemmer, som er Danmarks førende teknologiledere på tværs af virksomheder og universiteter. Undersøgelsen viser, at hver tredje af de adspurgte ikke har igangsat nogen former for AI-initiativer. Det er særligt manglen på ledelsesfokus og en konkret AI-strategi som bremser omstillingen.

Embed kode

Grib mulighederne

Ved at deltage får du redskaber og viden til at forandre din organisation, så I ikke bliver hægtet af udviklingen – men i stedet kan udnytte potentialerne inden for AI.

ATV gennemfører i samarbejde med Innovation Centre Denmark, SIlicon Valley, derfor følgende eksklusive og intensive uddannelsesforløb:

Life Science Applied AI Academy 2020

Dette er også et eksklusivt og intensivt case-baseret træningsforløb for topledere inden for kunstig intelligens, men med særligt fokus på potentialet i sundhedssektoren og biovidenskaben. Du møder industri, myndigheder og forskere inden for Life Science og opnår et unikt netværk inden for det.

Life Science Applied AI Academy 2020 finder sted på følgende tidspunkter:

  • Onsdag den 8. januar 2020 : Kick-off Workshop i København
  • Den 26/1 - 1/2 2020: (uge 5): Deep Dive i Silicon Valley
  • Tirsdag den 3. marts 2020 Reunion Workshop i København

LÆS MERE OG ANSØG HER

Applied AI Academy 2019 og Life Science Applied Academy 2020 gennemføres sammen med Innovation Centre Danmark, Silicon Valley.

ATV Executive AI Netværk

ATV’s Executive AI Network hjælper ledere til at forstå teknologien, agere i den nye virkelighed og blive forandringsagenter i deres egen organisation. ATV er en netværksgruppe for ledere, der løbende ønsker at blive klogere på, hvordan deres virksomhed skal håndtere og implementere AI-teknologier.

Det næste møde i AI Executive Netværk er den 02. oktober 2019 og du kan stadig nå at tilmelde dig.

LÆS MERE HER