Hovedbillede
Billede
Titel

Mød de dygtige vækstvirksomheder i ATV-Mentors forårshold 2021

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Rekordhøjt antal virksomheder starter på mentorforløb hos ATV den 27. april. Vi præsenterer her de 18 virksomheder, som med deres mentor står overfor en spændende vækstrejse. Hver vil de få et individuelt forløb, hvor de arbejder med virksomhedens potentialer og udfordringer.

TJ Boligadministration

Billede

Ejer: Johan Lorasch Seimann, LinkedIn

Mentor: Mads Søndergaard

Virksomheden laver boligadministration. Johan Seimann ønsker sparring til dels at søge nye markeder, dels at dyrke de nuværende kunder samt finde nye kunder på det eksisterende marked. TJ Boligadministration har behov for at arbejde på firmaets fundament og søger hjælp til at udarbejde en strategi i forhold til nye kunder.

 

 

 

Kjærstrup Chokolade

Billede

Ejer: Peter Kjærstrup og hustru, LinkedIn

Mentor: Lars Goldschmidt

Kjærstrup sælger kvalitetskonfekture, flødeboller, is og kolde drikke. Kjærstrup startede deres første forretning op i Snogebæk på Bornholm og har som den værdibaserede virksomhed den er, håndplukket franchise-tagere til de indtil videre 6 butikker. I april 2021 har virksomheden åbnet butik i Billund. Kjærstrup har søgt ATV-Mentor for at sætte mere skub i udviklingen. De vil føre virksomheden hurtigere, men stadig sikkert fremad og samtidig udvikle på både produkterne og forretningen.

 

Mejls Foto

Billede

Ejer: Poul Mejls Jensen, LinkedIn

Mentor Jesper Nybo Andersen

Mejls Foto laver erhvervsfotografering med produktfoto som primærområde, men vil gerne arbejde på at føje flere ben til virksomhedens produktportefølje. Mejls Foto leder efter professionel sparring om hvor virksomheden skal sikre nye forretningsben og -potentialer.

 

 

Skov Revision

Billede

Ejer: Solveig Skov Nielsen, LinkedIn

Mentor: Bent Claudi Lassen

Skov Revision er et revisionsfirma der yder revisions-, regnskabs- og rådgivningsydelser, herunder hjælp til bogholderi og andre administrative opgaver. Virksomheden er velfunderet i Jylland og har i de senere år oplevet stor tilgang af kunder. Der er for nylig kommet en ny partner ind i Skov Revision, hvilket har skabt yderligere vækst af kunder.

Virksomheden har meldt sig til ATV-Mentor og ønsker at balancere kundetilgang med ressourcer, så de stadig kan servicere kunderne tilfredsstillende og samtidig få en strategi, der kan understøtte vækst.  Skov Revision har god mulighed for vækst, men har behov for støtte og vejledning i det videre forløb.  

 

Carlottas Village Aps

Billede

Ejer: Charlotte Dokkedal Leth, Partner Bo Dokkedal Leth, LinkedIn

Mentor: John Finnich Pedersen

Carlottas Village designer, producerer og sælger brillestel og solbriller til medium/highend-markedet. De har eksisteret på markedet i 10 år, hvor de har solgt produkter B2B. De er i gang med at starte deres B2C-salg op ved online tilstedeværelse og ønsker at styrke eksporten, som er til hele verden med hovedvægt på Nordeuropa. Carlottas Village har behov for sparring indenfor forretningsudvikling, e-commerce og eksport. B2C er
for branchen et uprøvet område, og derfor har Carlottas Village
meldt sig til ATV-Mentor.

 

Billede

Eimepar A/S, V. Parbst & Søn

Ejer: Michael Parbst
Mentor: Niels Schreiner Andersen

Den familieejede virksomhed Eimepar sælger løsninger til sværindustrien, cementfabrikker og smelteværker i Europa. Eimepar har meldt sig til ATV-Mentor for at arbejde på en strategi for at komme ind på nye markeder. Da virksomheden primært eksporterer, vil man gerne se på nye markeder i udlandet. Her er Rusland og det afrikanske kontinent i kikkerten. Eimepar overvejer også at udvide salg til myndigheder, herunder politi og militær.

 

 

 

 

 

 

 

 

Single.dk

Partner: Rune Heickendorf, LinkedIn

Mentor Carsten Dalsgaard

Babel ApS står bag Single.dk som er en af Danmarks største datingtjenester med mere end 20 års historie og markedets bedste matchmaker-teknologi. Virksomheden er i gang med en ambitiøs international ekspansion, og er indtil videre succesfuldt etableret i hele Skandinavien. Den kommende tids vækstrejse indbefatter mange afgørende strategiske valg, hvortil
ledelsen gør brug af eksterne sparringspartnere og rådgivere,
herunder ATV's mentorprogram.

 

DMEO Management

Billede

Ejer: David Onuoha, LinkedIn
Mentor: Birgitte Brinch Madsen

DMEO Management sikrer boligejere konverteringsgevinst på realkreditlån ved at overvåge kursudviklingen på de bagvedliggende obligationer og advisere, når en rentabel konverteringsmulighed opstår. Virksomheden betjener kun en brøkdel af de danskere som har et passende realkreditlån og vil således gerne skalere sin model. Hertil ønskes sparring med en mentor fra ATV til at udnytte potentialet.

 


 

Panayotis

Billede

Ejer: Michael Panayotis
Mentor: Jesper Rasmussen

Panayotis er en detailhandel med brudekjoler, konfirmationskjoler og festkjoler. Virksomheden har eksisteret i mange år og er populær blandt kunderne, bl.a. på grund af deltagelsen i programmet ”Say yes to the dress”. Panayotis vil gerne udvide deres sortiment med tilbehør til bryllupper, f.eks. gennem nethandel. Virksomheden har meldt
sig til ATV-Mentor for at få professionel sparring på virksomhedsudvikling, nethandel og produktudvikling.

 


Avernus Aps

Billede
Jan Treu Avernus

Ejer: Jan Treu, LinkedIn; Christina Knudsen,
Mentor: Helle Vang Andersen

Avernus laver digital bogføring og rådgivning til mindre virksomheder. Virksomheden oplever vækst  både i mængden af opgaver og i behovet for flere
medarbejdere.
Jan Treu fra Avernus har meldt sig til ATV-Mentor, fordi han gerne vil have sparring til den store vækstrejse, virksomheden er i.

 

Billede

Avernus vil gerne arbejde med flere ting. Virksomheden mangler arbejdskraft til at vækste i det omfang, som markedet efterspørger. Kunder efterspørger også produkter, som Avernus gerne vil udvikle på, som f.eks. ejendomsadministration. Avernus har også ambitioner om at benytte live-data i bogføringsarbejdet.

 

 

 

Billede

Parcel4you

Ejer: Thomas Bloch, LinkedIn
Mentor: Niels Breining

Parcel4you tilbyder skræddersyede løsninger til forsendelse af pakker til e-handel og detailhandel. Virksomheden tilbyder deres kunder gode forsendelsesaftaler i udlandet, så kunderne kan konkurrere på lokale vilkår. Tilstrømningen af kunder er eksploderet det seneste år, og det fortsætter i 2021. Virksomheden har meldt sig til ATV-Mentor grundet et behov for at opbygge en organisation med flere medarbejdere. Der er behov for en organisations- og strategiplanlægning samt fokus på kerneforretningen.

 

 

 

 

Billede

Naturligvis Outdoor

Ejer: Anja Moe, LinkedIn
Mentor: Mogens Granborg

Naturligvis sælger sports- og fritidsprodukter, både i fysisk handel og gennem webshop. Anja Moe har været ejer siden 1997. Hun har søgt om en ATV-Mentor for at øge virksomhedens vækst gennem mere salg og samtidig at arbejde målrettet henimod et generationsskifte med sparring fra mentor. Naturligvis har et eftertragtet produktsortiment, og virksomheden oplever tilfredse og stabile kunder. Virksomheden vil gerne øge omsætning og kendskabet til forretningen og ønsker i mentorforløbet at arbejde med digitalisering, forretningsgange og processer.

 

 

 

 

 

 

Hjaltor Danmark

Ejer: Linda Bielefeldt, LinkedIn
Mentor: Nickie Spile

Billede

Hjalthor Danmark ApS udfører bl.a. kvalitetserhvervsrengøring både på arbejdspladser og i nybyggeri som slutrengøring. Virksomheden leder efter perspektiv og indspark til forretningens vækst og har derfor meldt sig til ATV-Mentor. Virksomheden oplever tilbagevendende, tilfredse kunder, og har derfor  ønske om og mulighed for mere vækst. De har behov for professionel sparring til virksomhedens fremtid, strategi og vækst.

 

 

 

 

 

Privathjælpen Struer og Holstebro

Billede

Ejer: Jannie Lund Gade, LinkedIn; Anne Kjærgaard og Camilla Borregaard  Havemann, LinkedIn
Mentor: Arent Bak Josefsen

Privathjælpen Struer er et privat plejefirma, der har en pæn markedsandel i Struer kommune. I 2020 har Jannie Gade og Anne Kjærgaard i fællesskab åbnet en afdeling i Holstebro. De vil gerne bruge en ATV-mentor til at sikre mere vækst og en tilpasset organisation. Der skal ske et generationsskifte i Struer ved at Camilla Borregaard Havemann (datter af Anne
Kjærgaard) skal tage over.Derudover er der behov for flere
kompetencer, så de kan få en mere professionel organisation
med en bedre arbejdsdeling.

 

 

Billede

Cerebriu

Ejer: Robert Lauritzen
Mentor: Dorthe Lybye

Cerebriu laver software til hospitaler, hvor de automatiserer MR-skanning og sikrer de rigtige data til billeddiagnostik. Det giver en hurtigere og mere sikker behandling. Virksomheden har stort vækstpotentiale og leder efter sparring til at komme mere ud på det danske marked samt at internatio-nalisere virksomheden. Virksomheden opererer inden for et område, hvor kommercialisering af banebrydende teknologier er langsigtet, meget kompliceret og tålmodighedskrævende. 

 

 

 

 

 

 

 

EDU Danmark

Billede

Ejer: Palle Steen Jensen
Mentor: Ulla Rottger

EDU Danmark leverer rådgivning om international uddannelse for danske studerende. Virksomheden har et stort vækstpotentiale, der giver Danmark en forbedret platform for at hævde sin plads i international sammenhæng. De opererer på et marked med fremkomst af nye typer af konkurrenter, hvor de samtidig konkurrerer med offentlige institutioner. Disse problemstillinger
ønsker de at finde svar på sammen med en mentor.

 

 

Billede

Acel

Ejer: Anders Blomgreen og Christian Ørtoft
Mentor: Bjarne Henning Jensen

Acel udbyder el-installation til private, foreninger og erhverv, hvor de også installerer sikkerheds- og overvågningssystemer. Virksomheden er startet af Anders Blomgreen, der har bidraget til god vækst og er nu 11 medarbejdere. Acel har meldt sig til ATV- Mentor, fordi virksomheden har vækstambitioner og mange spændende ideer til innovation, men har brug for redskaber til at realisere dem. Virksomheden har brug for sparring til organisationsudvikling, nye måder at gøre tingene på og at finde nye markeder.

 

 

 

 

Billede

ParkZone

Ejer: Torben Juhl, LinkedIn
Mentor: Asger Kej

ParkZone er en vagtvirksomhed med speciale i parkering. Det er en større virksomhed med mange ansatte, flot omsætning og pæn vækst. Virksomheden har meldt sig til ATV-Mentor for at skabe større indtjening, kortlægge hvor der er indtjening, hvor den mangler, og hvordan den skabes, de steder den mangler. ParkZone ønsker med sin mentor at undersøge og prioritere i nye og eksisterende forretningsmuligheder.