Hovedbillede
Billede
Undertekst til billede/video

Charlotte Rønhof, formand for ATV’s Science & Engineering-komite, kører - i en videokampagne - rundt i Danmark på jagt efter nogle af de virksomheder, som Danmark skal leve af i fremtiden.

Titel

Videokampagne: Mød fremtidens vækstvirksomheder

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Formanden for ATV’s Science & Engineering-komite, Charlotte Rønhof, har som et led i ATV's arbejde med at kortlægge Danmark som S&E-region været på besøg hos en række succesfulde S&E-startups. Du kan følge hendes jagt på fremtidens vækstvirksomheder på video og downloade ATV's debatskabende rapport om 'Danmarks nye vækstlag' fra denne side.

”Jeg vil gerne tage dig med ud på en jagt på de virksomheder, som Danmark skal leve af i fremtiden.” Sådan indleder formanden for ATV’s Science & Engineering komite, Charlotte Rønhof, ATV's videokampagne om Danmarks såkaldte science & engineering vækstlag.

ATV har identificeret 1.100 startup virksomheder i dansk erhvervsliv, som - i langt højere grad end andre nye virksomheder - bidrager til Danmarks fremtidige vækst og velfærd. Du kan i detaljen læse om hvordan i analysen "Danmarks nye vækstlag", som ATV offentligjorde på sit årsmøde 7. maj.

Analysen er efterfølgende, sammen med rapporten "Danmarks som Science & Engineering region - State of the Nation", blevet debatteret i både valgmøde-debatter, på Folkemødet og i den nye Forskningsalliance mellem ATV, Ingeniørforeningen IDA, Dansk Metal og DI.

Den leverer et unikt snit ind på dansk erhvervsliv, som af fhv. Forsknings- og Uddannelsesminister Tommy Ahlers (V) blandt andet fik følgende ord med på vejen ved lanceringen: "Jeg har læst mange vækstlagsanalyser. Jeg kan ikke pege på nogen, der er klarere i sine pointer og anbefalinger, end den ATV offentliggør i dag.”

Download analyserne her fra siden og vurder selv.


 

Charlotte Rønhof introducerer sin jagt på fremtidens vækstvirksomheder

Video URL
Formand for ATV's Science & Engineering projekt Charlotte Rønhof

 

På besøg hos universitets spin-out virksomheden Rehfeld Medical

Video URL
Jonas Moll, CEO, Rehfeld Medical

 

På besøg hos robot-succesen Blue Ocean Robotics

Video URL
John Erland Østergaard, CTO og co-founder, Blue Ocean Robotics

 

På besøg hos Danmarks seneste enhjørning: Tradeshift

Video URL
Mikkel Hippe Brun, SVP of APAC & co-founder, Tradeshift