Titel

Dialogmøde om regulatoriske kompetencer inden for mediko

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

ATV’s temagruppe Sundhed, forebyggelse og sundhedsteknologi afholder fredag den 21. april et dialogmøde om, hvordan vi kan øge antallet af kandidater med regulatoriske kompetencer. Mødes afholdes hos Siemens A/S i Ballerup.

Temagruppen har taget initiativ til dette møde ud fra den præmis, at de medikotekniske virksomheder efterspørger flere kandidater med regulatoriske kompetencer, og at dette behov vil være stigende fremover.

På dialogmødet vil repræsentanter fra de medikotekniske virksomheder og uddannelsesledere fra en bred vifte af sundhedsuddannelser drøfte, i hvilket omfang de eksisterende uddannelser allerede tilgodeser industriens ønsker, samt om og hvordan man kan supplere de eksisterende uddannelser med de kompetencer inden for regulatoriske forhold, som industrien efterspørger.

Løsningen er næppe at udvikle nye, meget målrettede, længere uddannelser. På mødet vil det derfor blandt andet blive drøftet at tilbyde kurser på eksisterende uddannelser. Det kan være enten som valgfag eller i nogle tilfælde som en egentlig del af curriculum.

Det er gratis at deltage, men af hensyn til planlægningen kræves forhåndstilmelding.

Tid: Fredag den 21. april 2017 kl. 10.00 – 13.00
Sted: Siemens, Borupvang 9, 2750 Ballerup

Relaterede nyheder og artikler