Hovedbillede
Billede
Titel

ATV Mentor starter nyt hold den 21. november

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

ATV kører på femte år et mentorprogram, hvor mindre og mellemstore virksomheder får inspiration og mod til vækst og innovation. Den 21. november starter endnu et hold.

ATV Mentor er en mulighed for virksomhedsledelsen for at få coaching i forhold til forretningsudvikling. Det kan handle om innovation, vækst, eksport, generationsskifte, generel virksomhedsledelse mv. 

Godt 75 virksomheder har foreløbig nydt godt af den gratis mentorordning, og programmet fortsætter i de kommende tre år - igen med støtte fra Industriens Fond, ligesom Dansk Erhverv, Danske Bank, KA og PwC bakker op om programmet. 

I en effektevaluering mener 41 procent, at de har ændret innovationstrategi som følge af programmet. Flere peger på, at uddelegering har givet ledelsen mere tid til innovation i virksomheder, hvor ejerlederen typisk tidligere har været involveret i stort og småt.

45 procent har ændret sammensætningen af virksomhedens bestyrelse og 38 procent har ændret sammensætningen af ledergruppen.

Mange af virksomhederne har øget væksten på deres hjemmemarkeder, og 21 procent har fået større vækst på eksportmarkeder. Blandt årsager til vækst nævner 17 procent nye kompetencer, nye medarbejdere og ny bestyrelse, mens 11 procent har fået vækst gennem nye processer.

Ejer du, eller kender du, en virksomhed med potentiale for vækst? Så er ATV Mentor en helt unik og gratis mulighed: Få sparring fra en af Danmarks mest erfarne erhvervsledere i et år gennem ATV’s mentorprogram.

Er du medlem af ATV og erhvervsleder, og har du lyst til at være mentor for en mellemstor virksomhed, er du velkommen til at kontakte Maja Lænkholm på ml@atv.dk.