Hovedbillede
Billede
Undertekst til billede/video

Danmark står overfor en række store, sammenfaldende udfordringer, der tvinger os til at gentænke eksisterende rutiner og systemer.

Titel

3 perspektiver på Danmarks omstillingsudfordring

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Læs og hør samfundsdebattørens, lægens og ATV's præsidents perspektiver på Danmarks omstillingsudfordring.

Corona, klimakrise, en aldrende befolkning og et forældet sundhedssystem. På ATV's Teknologiske Topmøde den 17. november debatterer vi hvilke udfordringer, vi står overfor, og hvordan teknologi kan gøre Danmark til et mere agilt og omstillingsparat samfund.

Du kan læse 3 af hovedtalernes perspektiver på Danmarks omstillingsudfordring her:

Lisbeth Knudsen, redaktør for Altinget og Mandag Morgen:

”Vi har et vigtigt momentum nu for bæredygtig omstilling af samfundet. Vi står i en tid, hvor corona ikke er den eneste krise, vi skal forholde os til. Vi skal også forholde os til en økonomisk krise, en klimakrise og til hvordan, vi udnytter nye, digitale teknologier."

Læs interview og se video her.

 

 

Billede

Michael Hejmadi, praktiserende læge og forfatter:  "Der er et kritisk behov for at omstille sundhedssektoren med ny teknologi. Med en aldrende befolkning ser vi ind i en fremtid med en voldsom stigning i patienter og et system, der slet ikke kan følge med."

Læs interview og se video her.

Billede

 

Anders Bjarklev, præsident for ATV, rektor på DTU: "Vi har nu en oplagt mulighed for at gøre op med uhensigtsmæssige rutiner og geare vores samfund mere intelligent. Der er ingen tvivl om, at Coronakrisen har sat os under stort pres, men den har også vist os,  at vi faktisk kan gøre tingene mere effektivt med teknologi." 

Læs interview her.

 

 

Relaterede nyheder og artikler