Titel

Vestas bliver ATV-partner

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Vestas Wind Systems A/S har meldt sig ind i ATV og indtræder dermed i Akademiets partnerkreds.

Billede
Billede af Vestas mølle

”Vestas ser ATV som et vigtigt netværk for teknologivirksomheder, og vi har store forventninger til Akademiets indsats inden for temaer som energi, bæredygtighed, digitalisering og Big Data,” siger EVP og CTO Anders Vedel, Vestas Wind Systems.

”Vi vil gerne støtte op om ATV’s ambition om at gøre Danmark til en af verdens førende Science and Engineering-regioner. Det er afgørende for Vestas, at vi kan tiltrække gode ingeniører og naturvidenskabelige kandidater både nu og i fremtiden, og derfor er ATV’s indsats for at styrke naturfagene helt fra folkeskolen meget vigtig,” fastslår Anders Vedel.

Formanden for ATV’s partnerkomité, Group Senior Vice President Lars Bang, H. Lundbeck A/S, byder Vestas velkommen i kredsen af ATV-partnere:

“Vi har allerede haft glæde af talere fra Vestas ved flere ATV-arrangementer, og jeg ser frem til, at det gode samarbejde fortsætter. Når en dansk-baseret, global teknologivirksomhed melder sig ind i Akademiet, ser jeg det som udtryk for, at ATV har ramt rigtigt med vores strategiske fokus på de store temaer inden for teknologiudvikling,” siger Lars Bang, formand for ATV’s Partnerkomité.

Vestas er – med rødder i den jyske muld – vokset fra i 1898 at være et lille smedeværksted til i dag en global industrivirksomhed med over 21.000 ansatte på verdensplan. Vestas udvikler, producerer, installerer og servicerer vindmøller.

Relaterede nyheder og artikler