Hovedbillede
Billede
Titel

Tech talk 11/3: Mærkesager for Danmarks digitale fremtid

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Hvad bør regeringen drøfte, når den afholder sit digitale topmøde 14. marts? Hvad skal højere op på den digitale dagsorden i en kommende valgkamp? Kom og vær med til forme mærkesager for Danmarks digitale omstilling. ATV tager det med til regeringens digitale topmøde.

De skridt, der i den kommende tid bliver taget på det digitale og teknologiske område, er afgørende for Danmarks fremtid. ATV afholder derfor en tech talk om Danmarks digitale omstilling, og om hvordan vi realiserer og forstærker det digitale potentiale.

Danmark har forudsætningerne til at være en førende digital vækstregion, men kortene skal spilles rigtigt, og de styrker vi allerede har, skal fastholdes og skaleres. Digitalisering og en teknologisk omstilling skal derfor højere på danskernes og den politiske dagsorden.

I dag realiserer vi desværre ikke det fulde potentiale i digitalisering og ny teknologi. Beslutningerne herom er ofte styret af politikeres og befolkningens frygt eller bekymring for teknologiens og digitale teknologiers indtog i vores samfund. Viden og analyser viser dog, at teknologi giver vækst, velfærd og solide løsninger på mange af de udfordringer, vi står over for som samfund.

På tech talken adresserer vi, hvad der er de vigtigste udfordringer, der skal løses for, at Danmark går en solid digital fremtid i møde. Desuden vil vi sammen med fem skarpe debattører og deltagerne sætte ord på, hvad den teknologiske omstilling består af, og hvordan digitalisering og teknologi bør prioriteres i vores samfund.

Mød følgende debattører:

  • Stephen Alstrup, Professor, DIKU, Ejer og founder af SupWiz, næstformand, ATV's Digitale Vismænd
  • Michael Caspersen, Direktør, It-vest
  • Uwe Hermann, Senior Director, Eriksholm Research Centre, Oticon
  • Bent Claudi Lassen, Wefri, Foodnetwork Dk, FoodNexus Nordic
  • Ole Lehrmann Madsen, direktør, Alexandra instituttet, formand for ATV’s Digitale Vismænd

Dine input tager ATV med sig til regeringens digitale topmøde 14 marts og den kommende valgkamp, ligesom vi bruger dem i vores videre arbejde med at udvikle Danmark til en af verdens fem førende Science & Engineering-regioner.

Kontakt
Fuldt navn

Maja Lænkholm

Stilling
Specialkonsulent
Fuldt navn

Bjarke Wiegand

Stilling
Chefkonsulent