Hovedbillede
Billede
Uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen er hovedtaler ved ATV's årsmøde, hvor der er debat om talentudvikling som del af forsknings- og innovationsledelse
Undertekst til billede/video

Sofie Carsten Nielsen er hovedtaler ved ATV's årsmøde, hvor der er debat om talentudvikling som del af forsknings- og innovationsledelse

Titel

Talentudvikling til debat på årsmødet

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Hvordan kan Danmark i fremtiden være konkurrencedygtig i kampen om talenterne? Hvad gør ledelserne i landets største, teknologibaserede virksomheder og vidensinstitutioner for at udvikle og tiltrække talenter – i og uden for Danmark? ATV har i Akademihøring 2015 taget temperaturen på medlemmernes syn på og erfaringer med talentudvikling og bringer resultaterne ind i debatten på ATV’s årsmøde.

Årsmødet afholdes torsdag den 7. maj 2015 om eftermiddagen.

Uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen holder hovedtalen, og derefter debatteres temaet af et panel bestående af:

  • Rektor Brian Bech Nielsen, Aarhus Universitet
  • Direktør Allan Christensen, NIRAS A/S
  • Klinikchef, professor Liselotte Højgaard, Rigshospitalet, bestyrelsesformand for Danmarks Grundforskningsfond
  • CTO Jesper Nerlov, Haldor Topsøe A/S

Moderator er ATV’s vicepræsident, direktør Anne-Marie Levy Rasmussen, GlaxoSmithKline.

Ledelsesværktøjer til talentudvikling er ikke prioriteret højt

Akademihøring 2015 afslører et paradoks: De fleste medlemmer vurderer, at deres arbejdspladser er gode eller meget gode til talentudvikling. Men samtidig er det meget få af arbejdspladserne, der måler og belønner lederne for deres evne til talentudvikling.

At måling og belønning ikke prioriteres på arbejdspladsen, tyder på manglende prioritering af talentudviklingen på det strategiske ledelsesniveau.

Kontakt
Fuldt navn

Lise Thurmann

Stilling
Chefsekretær
Dokumenter

Relaterede nyheder og artikler