Hovedbillede
Billede
Kursusdeltagerne besøger det innovative co-working space The Shop i Silicon Valley.
Undertekst til billede/video

Kursusdeltagerne mødte tech- og forretningsfolk i Silicon Valley, blandt andet i det innovative co-working space The Shop.

Titel

Skal du med på næste kursus om AI?

Octo Slug
Nyhed
Dato

Kunstig intelligens er en af de vigtigste emerging technologies netop nu, og derfor sendte ATV i efteråret et hold kursister til Silicon Valley for at nærstudere fænomenet. Deltagerne i ”Applied AI Academy” har givet turen så flotte evalueringer, at ATV og Innovation Centre Denmark netop har besluttet at gennemføre mindst ét tilsvarende forløb i 2019.

Dermed får teknologiledere på tværs af virksomheder og forskningsinstitutioner chancen for at danne sig et førstehåndsindtryk af, hvordan man arbejder med kunstig intelligens i verdens førende digitale vidensregion.

2018-holdet mødte i løbet af fem intense dage repræsentanter fra etablerede virksomheder, start-ups og forskningsmiljøer, og indholdet var i høj grad tilrettelagt ud fra deltagernes ønsker og forudsætninger.

Den formel har altså vist sig så succesfuld, at der i løbet af kort tid åbnes op for ansøgninger til næste forløb. Hvis du arbejder med teknologiledelse, har du også mulighed for at søge om optagelse.

Applied AI Academy er et executive-kursusforløb, som organiseres i samarbejde mellem ATV og Innovation Centre Denmark, der hører under Udenrigsministeriet. Kernen udgøres af et intensivt ophold i en Science & Engineering-region, hvor man arbejder med udvikling og brug af AI på højeste niveau. Inden studieturen afholdes et endags-seminar i København, hvor deltagerne får de grundlæggende begreber på plads. Efter turen følges op med endnu et seminar med særligt fokus på, hvordan man bringer den nyerhvervede viden i spil i egen organisation.

Allerede tirsdag den 5. februar har du mulighed for – gratis og uforpligtende – at få en smagsprøve på, hvad anvendt kunstig intelligens er, og hvilket udbytte man kan få fra Applied AI Academy. Det sker ved en ATV Tech Talk, hvor oplægsholderen er en af kursisterne, Christian Holmegaard Mossing fra COWI.

Kontakt
Fuldt navn

Frederikke Kroon

Stilling
Program Director