Hovedbillede
Billede
Thomas Larsen var moderator på ATV's årsmøde.
Undertekst til billede/video

Politisk kommentator Thomas Larsen, Berlingske, er moderator ved årsmødet.

Titel

Mød fremtidens tech-vækstvirksomheder på årsmødet

Octo Slug
Nyhed
Dato

På ATV’s årsmøde tirsdag den 7. maj offentliggøres en spritny analyse af de virksomheder, Danmark skal leve af i fremtiden. På årsmødet vil vi drøfte, hvordan Danmarks innovations- og erhvervsfremmesystem bedst muligt indrettes, så det understøtter disse og din fremtidige velfærd.

Tilmeldingen til årsmødet er nu åben, og du har dermed chancen for at møde virksomhederne og deltage i debatten.

ATV har identificeret 1.100 startup virksomheder i dansk erhvervsliv, som - i langt højere grad end andre nye virksomheder - bidrager til Danmarks fremtidige vækst og velfærd.

Der er tale om en særlig gruppe tech/viden-virksomheder, som vi har valgt at betegne som Science & Engineering-startups. De vokser langt hurtigere, omsætter langt mere, eksporterer tidligere og ansætter langt flere medarbejdere end øvrige nye danske virksomheder.

Lær meget mere om Danmarks nye vækstlag af 0-15-årige S&E-startups på ATV’s årsmøde, som finder sted i DGI’s konferencecenter i København.
Her kan du:

  • Høre ATV’s nye formand for Science & Engineering projektet, Charlotte Rønhof, fortælle om hovedpointerne i ATV’s opsigtsvækkende analyse af S&E vækstlaget, som offentliggøres på dagen.
  • Møde superiværksætteren Mikkel Hippe, der er en af stifterne bag S&E-succesen Tradeshift, som med en værdiansættelse på 1,2 milliarder dollar er en af Danmarks meget få, såkaldte Unicorn-virksomheder.
  • Høre om og debattere Danmarks politiske planer for at redesigne fremtidens erhvervs- og innovationsfremmepolitik med medlemmer af Danmarks erhvervsfremmebestyrelse og centrale aktører i Danmarks innovative økosystem.

Årsmødet vil som sædvanligt blive modereret af en af Danmarks førende politiske kommentatorer, Thomas Larsen fra Berlingske, som vil iscenesætte dagens tema i forhold til valgkampen og Danmarks aktuelle politiske situation.