Hovedbillede
Billede
Fotoet viser en robothånd og en menneskehånd på vej til at give håndtryk.
Undertekst til billede/video

”Applied AI Academy” er et intensivt uddannelseskursus om anvendt kunstig intelligens for topledere.

Titel

Kunstig intelligens: ICDK og ATV lancerer Applied AI Academy

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

​​​​​​​Danske virksomhedsledere og teknologiledere får nu en unik mulighed for at deltage i Executive-træningsforløbet ”Applied AI Academy”.

Det nye initiativ har til formål at give virksomheder og innovative start-ups muligheden for med egne øjne og ører at blive klogere på en af tidens vigtigste teknologi-trends, kunstig intelligens.

Innovation Centre Denmark og ATV er gået sammen om at udvikle dette initiativ for at gøre danske ledere parate til at anvende kunstig intelligens og skabe et stærkt AAI-netværk mellem virksomheder og universiteter.

Applied AI Academy kan bruges til at:

  • udvikle en AI-strategi for organisationen
  • lægge fundamentet for lederens personlige udviklingsrejse i forståelsen af kunstig intelligens
  • forstå vigtigheden af data som brændstoffet i AI-løsninger

Applied AI Academy bygges op om en intensiv studietur til Silicon Valley, hvor kursisterne får lejlighed til at møde teknologiledere og eksperter fra verdens førende digitale økosystem.

Træningsforløbet henvender sig til topledere og teknologiledere, som arbejder med eller har brug for den nyeste viden om den digitale transformation. Desuden er der afsat et mindre antal pladser til ledere fra lovende tech start-ups.

Eksklusivt og intensivt forløb

Ideen med Applied AI Academy er at skabe et åbent og tankevækkende miljø, hvor deltagerne kan lære nyt og samtidig får en enestående chance for at udvikle potentielle samarbejder og vækstmuligheder.

Fagperson: Stephen Alstrup

Professor Stephen Alstrup, Datalogisk Institut ved Københavns Universitet, er tilknyttet Applied AI Academy som fagperson.

Han er med til at udvikle programmet og dermed sikre, at den faglige kvalitet er i top.

Med den hastige udvikling i computing power, algoritmer og adgang til store datamængder vil kunstig intelligens (AI) ændre livet for os alle i de kommende år. AI byder både på trusler og fantastiske muligheder. AI kan bruges til automatisere, skabe nye indsigter, opdage svindel og fejl, diagnosticere, flyve droner og meget andet.

Uden indsigt i ”does” og ”don’ts” inden for AI risikerer virksomheder at sakke bagud i forhold til deres konkurrenter og helt nye virksomheder, som måske ikke engang er etableret endnu.

Det første forløb finder sted i efteråret 2018, og deltagelse sker efter ansøgning. Der er deltagerbetaling for at deltage Applied AI Academy, men du har mulighed for gratis at snuse til emnet ved at deltage i ATV’s Tech Talk om emnet fredag den 4. maj 2018.

Tidsplan for Applied AI Academy 2018

4. maj 2018: ATV Tech Talk

Maj-august 2018: Ansøgning, udvælgelsesproces af deltagere og  tilmelding samt programudvikling og løbende info til deltagere

24. oktober 2018: Kick-off møde i Danmark – heldags-workshop med intro til AI og netværksmuligheder

Uge 47, november 2018: Studietur til Silicon Valley – fem dage med læring om AI og networking lab

24. januar 2019: Opfølgningsmøde i Danmark – møde dit nye netværk og diskutér næste skridt i din AI-læringsproces