Hovedbillede
Billede
Engineer the Future partner event
Titel

Konference: Hvordan løfter vi motivationen for naturfag i grundskolen?

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Kom til konference om naturfagsundervisning, hvor der blandt andet sættes fokus på motivation, engineering og politiske ambitioner. Konferencen holdes 14. maj kl. 9.30-15.30 i IDA, Kalvebod Brygge 31, 1780 København V.

Vi stiller skarpt på engineering som undervisningsmetode og diskuterer, hvordan og i hvilket omfang engineering kan bidrage til at understøtte børn og unges motivation for naturfag. Hvad sker der, når vi beder eleverne udvikle løsninger på konkrete udfordringer? Skaber det begejstring for fagene? Lærer eleverne overhovedet noget, når de bliver sluppet fri til at eksperimentere? Og hvordan klæder vi lærerne på til engineering?

Vi ved fra undersøgelser, at motivationen for naturfag falder, jo ældre eleverne bliver – og vi søger derfor svar på tre centrale spørgsmål i løbet dagen:

- Hvem har ansvaret?
- Hvad kan vi forbedre?
- Hvordan gør vi?

Målgruppen for konferencen er skoleledere og kommunale beslutningstagere, politikere og embedsværket på undervisningsområdet, læreruddannere, fonde og interesseorganisationer samt andre interessenter på området.

Deltagelse i konferencen er gratis.

Læs mere og tilmeld dig på Engineer the Futures hjemmeside

Kontakt
Fuldt navn

Dorthe Brander Pedersen

Stilling
Chefkonsulent