Hovedbillede
Billede
Titel

Konference: Dansk AI teknologi der skaber værdi - stadig ledige pladser

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Der er gode eksempler på, hvordan danske virksomheder skaber værdi gennem AI-teknologier i dag. Den 5/12 kan du sammen med ca. 200 andre deltagere få indsigt i et udvalg af den værdi, virksomhederne s teknologier skaber værdi i dag.

På konferencen vil det hovedsageligt være virksomhedernes kunder der præsenterer, hvordan de anvender AI teknologien som et vigtigt led i deres forretning, og hvordan den gør en mærkbar forskel i deres hverdag.

Hør virksomhedernes kunder præsentere, hvordan de anvender AI-teknologien som et vigtigt led i deres forretning, og hvordan den gør en mærkbar forskel i deres hverdag. Temaet er ikke fremtiden, hypen, buzzwords og trends, men reelle og håndgribelige eksempler på dansk AI teknologi der virker nu og her.

Det får du på konferencen:

  • Succeshistorier fortalt af dem der bruger teknologien - ikke dem der sælger den
  • Indblik i hvordan arbejdsgange og beslutningsprocesser påvirkes
  • Eksempler på hvilke gevinster og sidegevinster man kan opnå
  • Forståelse for kravene der stilles til personale, IT drift m.m.

Ovenstående bliver præsenteret af en række case-virksomheder, der kan fremvise nogle af de bedste eksempler på AI løsninger, vi har her i landet. Du kan blandt andet glæde dig til at se Corti, 2021.ai, Wind Power Lab, Forecast og Enversion. Vi vil løbende annoncere alle virksomheder og tilhørende kunder, der vil holde oplæg på konferencen.

SE PROGRAMMET HER

Målgruppen for konferencen er beslutningstagere, der overvejer at implementere AI teknologi i organisationen for at forbedre en eller flere processer, men mangler konkret input og eksempler på teknologier der virker i dag - ikke først i morgen.

TILMELD DIG PÅ INFINIT's hjemmeside her

Konferencen afholdes sammen med SupWiz, Alexandra Instituttet, Infinit, Dansk Industri, Innovationsfonden, DIKU samt Digital Hub Denmark.

Kontakt
Fuldt navn

Maja Lænkholm

Stilling
Specialkonsulent