Hovedbillede
Billede
Stor data
Titel

Kom med som gæst til Executive AI Netværksmøde om AI-talenter

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

ATV tilbyder et begrænset antal gæstepladser til mødet den 2. maj kl. 13 – 17 som afholdes hos NIRAS i Allerød.

Benyt chancen og bliv, for en kort stund, en del af ATV's Executive AI-netværk med nogen af Danmarks fremmeste AI-teknologiledere fra industrien og forskningsverdenen.

Hvordan tiltrækker og fastholder man Data Scientists og andre nøglemedarbejdere?

På ATV Excecutive AI Netværks næste møde er temaet AI-talentattraktion og -organisering. Vi skal besøge Christian Holmegaard Mossing, Vice President, Data, Analyse og Planlægning hos NIRAS som bl.a. tager os på rundvisning i NIRAS spændende talentfabrik og iværksætter satsning, NIRAS Green Tech Hub.

Christian Mossing begrunder sin deltagelse i netværket med: ”Som teknologileder har jeg erkendt, at jeg bliver nødt til at få hænderne omkring teknologierne efterhånden, som de udvikler sig. Det er vigtigt at få kendskab til de fejl og succeser, som andre har på området, og samtidig få trykprøvet mine egne forretningsideer blandt de bedste hjerner, vi har i Danmark”

Nye medlemmer og AI studietur – hvad har vi lært om AI i Israel?
Den sidste måned er ATV’s Executive AI Netværk vokset med nye medlemmer efter at de som gæst prøvede værdien af på egen krop. Medlemmer styrker relationerne og indhenter ny viden fra deltagelse på AI-studietur til Tel Aviv i Israel. Delegationen lærte om , hvordan Israel formår at gøre AI til en stærk driver for vækst, herunder hvordan man tiltrækker og fastholder nøglemedarbejdere. Dette og meget mere skal vi høre om på det kommende netværksmøde.

Se videoen og hør om hvorfor medlemmerne sætter så stort pris på netværket:

Video URL

Læs mere om Executive AI netværket her.

Den 2. maj er du velkommen som gæst efter nærmere aftale med Netværksleder Frederikke Kroon. Skriv eller ring:  fk@atv.dk eller på 2092 7060.

Kontakt
Fuldt navn

Frederikke Kroon

Stilling
Program Director