Hovedbillede
Billede
Titel

Hvordan gør vi AI til en sund forretning? Konference 5/11

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Potentialet ved AI begynder at stå klart for de fleste, men hvordan gør man AI til en sund forretning? Det diskuteres når Innovationsnetværket Danish Healthtech og Akademiet for de Tekniske Videnskaber (ATV) inviterer til AI-konference den 5. november i København.

Erfaringer viser, at realiseringen af AI’s potentialer ikke altid er ligetil. Derfor skal vi se nærmere på de typiske barrierer og diskutere udfordringerne med aktører fra sundhedsområdet. 

Konferencen byder på cases og oplæg fra store såvel som mindre virksomheder, der konkret arbejder med AI-baserede løsninger. Hør hvilke udfordringer Oticon, GE Healthcare, Rehfeld Medical og Enversion møder, når de skal implementere og lave forretning på AI-baserede sundhedsløsninger.

Hvem skal høste gevinsten på AI-baserede løsninger? Og hvilke typer af sundhedsdata skal vi have særlig fokus på? Disse og andre spørgsmål vil være centrale i oplæg fra bl.a. Odense Universitetshospital, Sundhedsdatastyrelsen og Etisk Råd og blandt konferencens deltagere.

Udfordringer handler især om data

Data er ikke til at komme udenom, når man taler barrierer for at gå fra projektplan til at omsætte AI’s potentiale til egentlige kommercielle løsninger. 

AI løsninger lever af data, men hvordan får man adgang til data? Hvem skaber data? Hvem ejer data? Og hvad med etikken? 

Kom og hør om erfaringer og bliv klogere på, hvordan din virksomhed kommer fra fra ambition til implementering af AI-løsninger. 

Målgruppen er beslutningstagere og ledelsesniveau fra regioner og kommuner, private virksomheder og videninstitutioner.

På linket til højre kan du læse mere om konferencen på vores eventside, hvor du også kan tilmelde dig og se det foreløbige program for konferencen i Kødbyen i København den 5. november kl. 11.30-17.