Hovedbillede
Billede
Departementschef Agnete Gersing holder oplæg ved ATV's Teknologidag i 2017.
Undertekst til billede/video

Departementschef Agnete Gersing er blandt oplægsholderne på ATV's årsmøde den 25. april.

Titel

Gersing afløser Pind på årsmødet

Octo Slug
Nyhed
Dato

Departementschef i Uddannelses- og Forskningsministeriet Agnete Gersing afløser Søren Pind som en af hovedtalerne ved ATV’s årsmøde den 25. april. Ministeren er blevet forhindret på grund af en udlandsrejse, og derfor har vi justeret programmet for årsdagen, som nu indeholder:

  • Tale fra erhvervsminister Brian Mikkelsen
  • Tale fra departementschef Agnete Gersing, Uddannelses- og Forskningsministeriet
  • Nye tal og analyser fra Science & Engineering-projektet, præsenteret af Per Falholt, formand for ATV's Science & Engineering-komité
  • Key note fra Tuula Teeri, præsident for IVA, det kongelige svenske ingeniørvidenskabsakademi
  • Paneldebat med CEO Gitte Aabo, LEO Pharma, dekan Henrik Bindslev, SDU, Senior Partner Janos Flösser, Promentum Capital og professor, formand Liselotte Højgaard, Danmarks Grundforskningsfond

Science & Engineering som hovedtema

Hovedtemaet for årsdagen bliver Danmarks globale position som Science & Engineering-region: Hvad er vores muligheder og udfordringer, hvor står vi i den digitale udvikling, og hvordan kan vi blive skarpere på at udvikle, tiltrække og fastholde fremtidens talenter?

Det hele bindes sammen af Berlingskes politiske kommentator Thomas Larsen, og undervejs bliver der mulighed for at debattere emnerne ude ved bordene.

Som altid er årsdagen også en fantastisk mulighed for at netværke. Ud over de korte pauser slutter vi af med en hyggelig buffet.

Deltagelse i årsmødet er gratis, mens aftenbuffeten koster 300 kr. + moms. Forhåndstilmelding er nødvendig til begge dele.

Årsdagen foregår i DGI-byen i København onsdag den 25. april 2018 om eftermiddagen.

 

Kontakt
Fuldt navn

Bjarke Wiegand

Stilling
Chefkonsulent
Fuldt navn

Lise Thurmann

Stilling
Chefsekretær