Hovedbillede
Billede
Christian Holmegaard Mossing fortalte om COWI's anvendelse af åbne offentlige data i virksomhedens forretningsudvikling. Han kan se yderligere og store potentialer for COWI ved at benytte de åbne data.
Undertekst til billede/video

Christian Holmegaard Mossing deltog i Applied AI Academy og vil på Tech Talk'en fortælle om, hvordan COWI arbejder på at gribe mulighederne inden for kunstig intelligens.

Titel

Få pladser tilbage til Tech Talk om AI

Octo Slug
Nyhed
Dato

Der er fortsat mulighed for at deltage i den næste ATV Tech Talk, der finder sted tirsdag 5. februar og handler om kunstig intelligens (AI). Men man skal skynde sig, for interessen er stor, og der er i skrivende stund kun cirka ti pladser tilbage.

Til Tech Talk’en vil Christian Holmegaard Mossing, Business Development Director, Water & Environment, COWI, fortælle, hvorfor man som teknologileder er nødt til at forholde sig til kunstig intelligens. Han vil komme med sit bud på, hvordan man skærer igennem hypen og ind til mulighederne.

Christian Holmegaard Mossing er deltager på ATV’s Applied AI Academy og er netop vendt hjem fra Silicon Valley med en masse nye insights og inspiration i rygsækken. Sammen med 19 andre teknologiledere høstede Christian viden fra de førende virksomheder og vidensmiljøer inden for kunstig intelligens og budskabet er klart: Hvis man ikke forholder os til kunstig intelligens, så risikerer man at sakke bagud i forhold til konkurrenter og tabe terræn til virksomheder, som måske ikke gang eksisterer endnu.

Men hvor starter man, og hvordan kommer man ud over hypen og gør teknologierne relevante?

Kom og hør Christian Holmegaard Mossing fortælle, hvorfor han mener, at kunstig intelligens har potentialet til at disrupte alle brancher - også de rådgivende ingeniører - og hvordan COWI nu arbejder på at gribe de muligheder, som kunstig intelligens bringer med sig.

Tech Talk’en foregår i BLOXHUB, og det er gratis at deltage, men forhåndstilmelding er nødvendig. Bemærk, at der oprettes venteliste, hvis arrangementet bliver fuldt booket, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Kontakt
Fuldt navn

Frederikke Kroon

Stilling
Program Director