Hovedbillede
Billede
Undertekst til billede/video

Mikkel Hippe Brun er blandt de ganske få iværksættere i Danmark, der har formået at skabe en tech-startup, som har opnået en markedsværdi på over 1 milliard dollar og dermed gjort sig fortjent til betegnelsen "enhjørning".

Titel

Enhjørningens hemmelighed

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Den danske fintech-virksomhed Tradeshift er på blot 8 år vokset fra 3 til 1.200 medarbejdere og figurerer i dag som en af Danmarks meget få ”Unicorns”. Hør om virksomhedens vækstrejse og mød en af stifterne på ATV’s årsmøde.

”Nu bygger vi en raket, og så fylder vi den med raketbrændstof, og så skal den altså simpelthen flyve så langt, som den overhovedet kan.”

Sådan genkalder en entusiastisk Mikkel Hippe Brun, medstifter af fintech-virksomheden Tradeshift,  dialogen med virksomhedens to øvrige medstiftere, dengang de alle arbejdede i IT- og Telestyrelsen og drømte om at skabe en vækstsucces.

Det mål er i dag opfyldt. Raketten er skudt afsted, og den har allerede nået en højde, som kun er meget få, nye danske virksomheder forundt.

Med en kapital indsprøjtning på 250 millioner dollar fra bl.a. den amerikanske storbank Goldman Sachs og den canadiske pensionsgigant PSP Investment røg Tradeshifts værdiansættelse sidste år op på 1,2 milliarder dollar. Den danske tech startup er dermed en af Danmarks eneste – og den seneste – såkaldte "unicorn" eller på dansk enhjørning.

Du kan møde Mikkel Hippe Brun og høre om hvordan Tradeshift blev til en af Danmarks største vækstsucceser på ATV’s årsmøde den 7. maj.

S&E start-ups vokser hurtigere

I ATV-regi kategoriseres Tradeshift, som en ud af godt 1.100 såkaldte Science & Engineering (S&E) start-ups.

Det er virksomheder, der baserer deres forretning på teknisk viden og STEM-kompetencer – og ATV’s analyser viser, at disse virksomheder vokser langt hurtigere og bidrager langt mere til Danmarks BNP end øvrige danske start-ups.

På Årsmødet kan du – udover at stifterne bag flere S&E start-ups - få din egen udgave af ATV’s analyse af Danmarks nye vækstlag, og du kan diskutere fremtidens innovations- og erhvervsfremme med bl.a. uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers og Metal-formand Claus Jensen.


 

Formanden for ATV’s Science & Engineering Komite, Charlotte Rønhof har i forbindelse med videokampagnen ”Jagten på fremtidens vækstvirksomheder” besøgt Tradeshift.

Se hendes interview med Mikkel Hippe her:

Video URL
Mikkel Hippe Brun, SVP of APAC & co-founder, Tradeshift

 

TILMELD DIG ÅRSMØDET HER

OBS ved tilmelding:

  • Har du ikke deltaget i ATV's arrangementer før
  • Abonnerer du ikke på ATV's arrangement
  • Er du ikke medlem af ATV

SÅ OPRET EN PROFIL OG GEM DIN ADGANGSKODE TIL EN ANDEN GANG

For ATV-medlemmer og abonnenter på ATV-materiale:

  • Når du logger ind, så tast din adgangskode, du tidligere har oprettet.
  • Kan du ikke huske din adgangskode, skal du trykke "Glemt adgangskode" for at få fremsendt ny adgangskode.