Hovedbillede
Billede
Mentorprogrammet blev kick-startet med en konference, hvor blandt andet indgik workshops faciliteret af Frederikke Kroon
Undertekst til billede/video

Mentorprogrammet blev kick-startet med en konference, hvori blandt andet indgik workshops faciliteret af Frederikke Kroon

Titel

ATV søger mentorer

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

ATV arbejder på at etablere et mentorkorps af erfarne, ”tunge” erhvervsfolk. På længere sigt håber vi at have et korps på omkring 50 mentorer. Er det noget for dig?

Du skal have interesse for virksomhedsudvikling, strategi og ledelse. Om du er erhvervsaktiv eller pensioneret er mindre vigtigt – bare du har tid og lyst til at hjælpe vækstlaget i dansk erhvervsliv.

20 ATV medlemmer og erfarne erhvervsfolk har det seneste år været mentor for en mellemstor virksomhed med ambitioner og potentiale for vækst. Mange mentorer vil gerne være med igen, men vi vil gerne supplere listen over mentorer.

Den 1. oktober 2015 starter vi 20 nye mentorrelationer, og ATV’s partnere, Dansk Erhverv, Håndværksrådet og PwC, er ved at rekruttere virksomheder. Den 1. april 2016 planlægger vi at igangsætte endnu 20 mentorrelationer.

Vi har derfor brug for flere mentorer. Det er ulønnet at være ATV Mentor, men man får mulighed for at bringe sin viden i spil og dermed styrke dansk erhvervsliv.

Sparring og rådgivning

Som mentor skal du kunne give sparring og rådgivning omkring organisation, ledelse, kapitalstruktur, innovation, produktudvikling, markedsføring og internationalisering.

Et mentorforløb varer 1 år med minimum 4 møder, hvoraf det første skal være et fysisk møde. Herefter er det op til mentor og mentee at finde den bedste dialogform. På første møde afgøres også om kemien passer. Og det går naturligvis begge veje.

Deltagelse i programmet er gratis for virksomheden, men det er et krav, at virksomhedens ledelse er indstillet på at engagere sig 100 procent i mentorforløbet.

Virksomhed og mentor vil blive matchet af ATV’s arbejdsudvalg. Har du tid og lyst til at være ATV Mentor, hører vi gerne fra dig inden den 21. august 2015.

 

Kontakt
Fuldt navn

Dorthe Brander Pedersen

Stilling
Chefkonsulent