Hovedbillede
Billede
Titel

ATV er partner i Digital Tech Summit: Teknologi skaber værdi via samarbejde

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

ATV er partner i Digital Tech Summit, der løber af stablen 30. november og 1. december 2021. ATV glæder vi os over et arrangement som Digital Tech Summit, som er med til at vise, hvad danske teknologiledere kan skabe og hvordan dansk teknologi kan.

Digital Tech Summit bliver samlingspunktet for den nyeste forskning, teknologier og de virksomheder, der driver den digitale udvikling i Danmark og Norden. Sammen skal de sikre, at vores stærke forskningsposition inden for digitale teknologier bliver til forretning hos landets førende virksomheder, til vækst i små og mellemstore virksomheder og unicorns samt fremmer innovation og startup-aktiviteter i samfundet. 

Lia Leffland sidder i styregruppen for Digital Tech Summit og udtaler om ATV's tilstedeværelse: "De kommende teknologiske landvindinger sikrer vi ved, at der skabes synergier og samarbejde mellem forskningsmiljøerne og virksomheder og start-ups. Digital Tech Summit er en enestående mulighed for det".

ATV deltager konkret som key note talere i to hoveddebatter og gennemfører konkrete teknologidebatter.

ATV er bl.a. til stede blandt temadebatterne om digitalt tech lederskab og iværksætteri. Charlotte Rønhof, formand for ATV's Science & Engineering-komité, deltager i en debat om entrepreneurship og iværksætteri den 1. december 2021 kl. 12.45-13.30.

Kaj Grønbæk, formand for ATV's Digitale Vismandsråd, deltager i en debat kl. 16.00-16.45 om rammebetingelser og økonomi.

ATV's Temagruppe for Sundhedsteknologi planlægger en debat, der følger de senere års arbejde med potentialet i samspillet mellem digitale teknologier og sundhedsgevinsterne, heriblandt kunstig intelligens.

ATV's Digitale Vismandsråd sætter til debat, hvordan vi får styrke it-talenterne til forskning og industri.

Læs mere om Digital Tech Summit via linket i højre side.

 

Kontakt
Fuldt navn

Lia Leffland

Stilling
Akademidirektør
Fuldt navn

Troels Rud

Stilling
Kommunikationschef