Hovedbillede
Billede
Mentor kickoff 2017 gruppefoto
Undertekst til billede/video

På kick-off seminaret hos PwC fik mentorer og mentees lejlighed til at mødes for første gang, og der blev taget holdfotos.

Titel

19 mellemstore virksomheder har fået en ATV Mentor

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Så er fjerde runde af ATV Mentor programmet skudt i gang. 19 nye mellemstore virksomheder fik den 23. oktober en mentor til at hjælpe dem i et år med at skabe vækst og arbejdspladser.

Baggrunden for programmet er, at mellemstore virksomheder, der kan og vil vækste, kan have udfordringer, som det er svært for ejere og ledelse at løse selv. Erfaringer viser, at allerede ved ansættelse af medarbejder nr. 10 bliver ledelsesopgaverne mere omfattende og komplekse.

Udfordringerne for de nystartede virksomheder adskiller sig ikke væsentligt fra tidligere år: Ledelse, organisering, strategi, internationalisering, nye produkter og markeder, kapital og vækst er udfordringer, som alle virksomhederne kæmper med i et eller andet omfang.

Billede
Mentor kickoff 2017 workshop
Meget af dagen var afsat til gruppedrøftelser med udgangspunkt i virksomhedernes behov

Som tidligere år sætter vi igen vores lid til, at ATV Mentorerne, som er erfarne erhvervsledere, kan hjælpe virksomhederne et stykke på vej i løbet af det næste år. Til april mødes alle virksomheder og mentorer igen til midtvejsseminar, og programmet sluttes næste år i oktober.

Partnere i ATV Mentor er Dansk Erhverv, PwC og SMVdanmark (Håndværksrådet). Programmet er finansieret af Industriens Fond.

Kontakt
Fuldt navn

Dorthe Brander Pedersen

Stilling
Chefkonsulent