Titel

Tech Invent: ATV Mentor gav os et kompetencehop

Dato
Hovedbillede
Billede
Mentor Jesper Nybo Andersen og mentee, virksomhedsejer Jesper Nygaard Sørensen
Intro

I 2019 blev Jesper Nygaard Sørensen, partner i Tech Invent, matchet med ATV-mentor Jesper Nybo Andersen. Det var en konkret og stor støtte for ledelsens, der stod overfor udvikling af virksomheden.

At få en ATV Mentor var en unik chance

Maskiningeniørvirksomheden Tech Invent gennemgik et mentorforløb, hvor ATV Mentor Jesper Nybo Andersen sparrede og vejledte virksomheden igennem de udfordringer, de stod overfor. Ledelsen i Tech Invent har haft stor gavn af forløbet og brugte ordningen som en unik chance for at udvikle deres  virksomhed.

"Os partnere var maskiningeniører og havde sammen banket Tech Invent i gang. Nu havde vi brug for andre værktøjer end dem, vi havde lært på Ingeniørhøjskolen. Der hjalp ATV Mentor os videre”, udtaler Jesper Nygaard Sørensen.

ANSØG HER

ATV har udarbejdet en film, der viser forløbet og læringsrejsen med Tech Invent. 

Video URL

ATV’s mentorprogram skræddersyet til individuelle behov

ATV Mentor-forløbet er skræddersyet virksomheder, der gerne vil vækste, og som er kommet et godt stykke videre fra selve opstarten af virksomheder. Jesper Nybo Andersen var mentor for den aktuelle virksomhed og nævner om forløbet med Tech Invent: ”Tech Invent er et godt eksempel på, hvad en ATV Mentor kan bidrage med, da det ofte er selvopstartede virksomheder, som har formået at udvikle sin virksomhed op til et niveau, men nu skal videre i udviklingen. Man skal til at indtage nye roller og har brug for en håndsrækning eller et skub i den rigtige retning”.

Partner i Tech Invent Jesper Nygaard Sørensen fortæller, at de indgik i ATV’s mentorprogram for at få vejledning og værktøjer til at udvikle deres virksomhed, som de som maskiningeniører ikke kender til.

Mentor gav kompetencehop

En leder starter typisk deres virksomhed op med et produkt, som deres kompetencer fra uddannelser kan hjælpe dem til, og formår at komme godt i gang med salg og omsætning. På et tidspunkt står lederen med et behov for, at virksomheden skal vækste, og der kan være behov for viden, værktøjer og sparring til at komme videre. Og hvad er så egentlig nøglen til at flytte sig som leder? Det kan være efteruddannelse, som ofte kræver meget tid ved siden af. For Jesper Nygaard Sørensen gav ATV Mentor ham et kompetencehop ved at få viden og værktøjer til at flytte virksomheden med kundskaber, som han ikke havde med fra sin uddannelse.

Hjælp til rollefordelingen

ATV Mentor Jesper Nybo Andersen har ofte oplevet, at en stor udfordring i en voksende virksomhed, der går fra 10 til 100 ansatte, er en afklaring af arbejdsfordeling. I Tech Invent havde de tre partnere overlappende arbejdsopgaver, og det er svært, når man har 100 medarbejdere og op. Gennem forløbet fik virksomheden arbejdet med fordelingen af arbejdsopgaver i ledelsen.

Jesper Nygaard Sørensen udtaler: ”Lige meget hvilke situationer vi stod i, så havde han (Jesper Nybo Andersen.red) været der. I de svære situationer kunne jeg ringe og få hjælp til at føre de svære beslutninger ud i livet på en professionel måde. Det har gjort en stor forskel”.

ATV Mentor skaber tryghed

Tech Invent har stået overfor svære beslutninger i deres forløb med ATV Mentor, hvor de har værdsat rådgivningen fra mentor Jesper Nybo Andersen. ATV Mentor har skabt en tryghed og en forståelse af, hvordan man træffer beslutninger som virksomhed og derfra føre dem ud i livet.

ATV’s mentorer har stået i lignende situationer mange gange og kan hjælpe virksomheder videre på en god og tryg måde.

ATV Mentor er en gratis mentorordning, der skal hjælpe virksomheder med at føre beslutninger ud i livet på en ordentlig og professionel måde. Programmet skiller sig ud fra traditionelle konsulentforløb, da det er lyst og ambition, der driver mentorerne, hvilket danner et langt bedre beslutningsgrundlag for virksomhederne til at komme videre i den proces, man er i.

ATV-Mentor er en gratis mentorordning, som er realiseret i samarbejde med Industriens Fond med henblik på at hjælpe virksomheder med at føre beslutninger ud i livet på en ordentlig og professionel måde. Programmet skiller sig ud fra traditionelle konsulentforløb, da det er lyst og ambition, der driver mentorerne, hvilket danner et langt bedre beslutningsgrundlag for virksomhederne til at komme videre i den proces, man er i.

Ansøg om ATV Mentor

Hvem er ATV Mentor

I ATV har vi samlet en række medlemmer, der er uden for arbejdsmarkedet, men fortsat har masser af indsigt i betingelser for vækst, i vores mentorprogram. En ATV Mentor er en erfaren virksomhedsleder, som har forretningsforståelse og har været igennem virksomhedsudvikling før og har set alle aspekter af det. En ATV mentor trækker på erfaringen med, hvad der skal til  for at vækste.

Kontakt-overskrift
Kontaktperson
Kontakt
Fuldt navn

Maja Lænkholm

Stilling
Specialkonsulent