Titel

Teknologidag 2016: Se hele programmet her

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

De sidste talere er nu bekræftet til ATV’s Teknologidag 2016. Årets konference byder under overskriften Big Data – Smarter Products, Better Societies på internationale high-level talere samt tre teknologispor, hvor der er mulighed for at komme mere i dybden inden for Big Data-temaet.

Billede
Sidste års succes har givet blod på tanden, og ATV's Teknologidag 2016 bliver et endnu mere internationalt program
Sidste års succes har givet blod på tanden, og ATV's Teknologidag 2016 bliver med et endnu mere internationalt program

Teknologidagen udgør samtidig årskonferencen for Euro-CASE, der er sammenslutningen af europæiske, teknisk-videnskabelige akademier. Samarbejdet med Euro-CASE har gjort det muligt at give dette års konference en endnu mere international profil end tidligere.

 

På Teknologidagen vil der være key note speeches fra:

  • CEO Thierry Breton, ATOS
    Thierry Breton er i dag øverste chef for 100.000 ansatte i ATOS og har tidligere bestredet topstillinger i en række teknologivirksomheder, blandt andet France Telecom. Han er forhenværende professor ved Harvard Business School og var fra 2005 til 2007 fransk økonomi-, finans- og industriminister.
  • Head of Digital Agency Yves Caseau, AXA Group
    Yves Caseau har som sit hovedansvarsområde at stå i spidsen for AXA Groups digitale transformation. Han er fellow i ATV’s franske pendant, l’Académie des technologies (NATF) og har før sin nuværende ansættelse bestredet teknologilederstillinger i Bouygues Telecom.
  • CTO Walter Haas, Huawei Germany
    Walter Haas er diplomingeniør og har 25 års erfaring fra telekommunikationsindustrien. De seneste ti år har han arbejdet for Huawei Technologies i Tyskland, i sin nuværende stilling siden 2006.
  • Bestyrelsesformand Per Falholt, DTU
    Per Falholt er forh. koncerndirektør for forskning og innovation i Novozymes. Han er bestyrelsesformand for DTU og har blandt øvrige tillidshverv også en bestyrelsespost i DHI. Per Falholt er ATV-medlem og udpeget til formand for Akademiets nye Science & Engineering-komité.

Ud over hovedtalerne byder Teknologidagen også på en unik mulighed for at høre om forskning og forskningsbaseret rådgivning på europæisk plan. Vi har samlet tre af de vigtigste beslutningstagere på området til en spændende debat om, hvordan der kan komme mere evidens og forskningsbasering ind i de politiske beslutningsprocesser i EU:

  • Professor Sierd Cloetingh, Utrecht University, præsident for Academia Europaea
  • Prodekan Henrik Wegener, DTU, formand for Europa-Kommissionens High-level Group of Scientific Advisors
  • Direktør for ActiFoods, professor Peter Olesen, bestyrelsesformand for European Institute of Innovation and Technology (EIT)

En vigtig del af Teknologidagen er de tre temabaserede spor, der i år kommer til at omhandle Big Data inden for henholdsvis Industrial Internet of Things, Smarter Societies og Changing Health Care. I programmet kan du se talerne i hvert af sporene.

Tid: Mandag den 14. november 2016 kl. 10.00 – 18.00 (indskrivning og kaffe/te fra kl. 9.00)
Sted: DTU, Glassalen, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby

Kontakt
Fuldt navn

Maja Lænkholm

Stilling
Specialkonsulent

Relaterede nyheder og artikler