Hovedbillede
Billede
Titel

Skab vækst i din virksomhed med ATV's mentorforløb

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

ATV tilbyder mindre og mellemstore virksomheder et gratis mentorforløb, hvor man får udpeget en personlig ATV-mentor fra ATV's kreds af dygtige teknologiledere. Virksomhederne får råd og vejledning til at skabe vækst i sin virksomheder. Man kan ansøge om en ATV Mentor nu.

Ejer du, eller kender du, en virksomhed med potentiale for vækst? Så er ATV Mentor en helt unik og gratis mulighed. Gennem ATV's mentorprogram får virksomhedsledere sparring fra en tidligere erhvervsleder med erfaring inden for vækst, innovation og virksomhedsledelse.

Vi modtager ansøgninger frem til og med november 2021, og grundet mange ansøgninger er det først til mølle.

Ansøg om ATV mentor her

ATV Mentor starter din vækstrejse

På det sidste hold matchede vi en række vækstvirksomheder med mentorer fra ATV’s medlemskreds, og det resulteret i givende vækstrejser for virksomhederne. De arbejdede blandt andet med ledelse, organisering, eksportmuligheder, advisory boards og coronaeffekten for at nævne nogle få områder. Virksomhedslederne har fået personlig rådgivning og sparring på ud­vikling af deres virksomhed, og står i dag med et stærkere udgangspunkt for vækst og innovation.

Erfaringer fra andre virksomheder

Kriterier

For at deltage i mentorprogrammet kræves det, at:

  • Virksomheden er ovre opstartsfasen 
  • Virksomheden har vækstpotentiale
  • Ledelsen har vækstambitioner

Til gengæld får du personlig sparring af ATV´s håndplukkede mentorer. Mentorerne har en solid erhvervsbaggrund - de fleste er eller har været ledere i store virksomheder. Mange er nu aktive i bestyrelser.

En ATV Mentor er en solid hjælp i vækstforløbet

Flere virksomheder, der har været igennem forløbet fortæller, at mentoren hjalp med at realisere muligheder, sætte ord på udfordringer samt med at sætte forandringer i søen.

Tilmeld dig, læs om mentorprogrammet og afsluttede forløb her

Er du medlem af ATV og erhvervsleder, og har du lyst til at være mentor for en mellemstor virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte Maja Lænkholm på ml@atv.dk.

Programmet er støttet af Industriens Fond

ATV Mentor

ATV’s mentorprogram skaber mulighed for vækst i mellemstore virksomheder. Mentorerne tager udgangspunkt i din virksomheds muligheder, behov og udfordringer. Mentorholdet består af nogle af ATV’s mest erfarne medlemmer med erhvervsbaggrund. ATV Mentor er støttet af Industriens Fond, og Dansk Erhverv, Danske Bank, KA og PwC er partnere i ATV Mentor.

Læs mere her