Hovedbillede
Billede
Publikum til ATV-debatten om Robot eller politiker på folkemødet 2018.
Undertekst til billede/video

ATV var også stærkt repræsenteret ved sidste års Folkemøde, hvor blandt andet arrangementet "Robot eller politiker – hvem styrer fremtidens arbejdsmarked?" løb af stablen.

Titel

Mød ATV på årets Folkemøde

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Igen i år er ATV til stede på Folkemødet på Bornholm i dagene 13.-15. juni. Her vil ATV-repræsentanter i selskab med politikere, erhvervsfolk og øvrige eksperter bl.a. debattere kunstig intelligens, fremtidens industriarbejder og børn som demokratiske teknologiskabere.

Når Folkemødet torsdag 13. juni slår teltdugene til side, er der som sædvanlig en buket af interessante og spændende debatter og arrangementer på programmet. Selv står ATV som arrangør eller medarrangør af hele syv debatter om emner lige fra, hvordan vi sikrer rent drikkevand, over kunstig intelligens som bidragsyder til det gode liv, og til børn som demokratiske teknologiskabere.

ATV opruster nemlig i år sin tilstedeværelse på Folkemødet ved for første gang at være medejer af et telt i kompagniskab med GTS-foreningen, Innovationsfonden og Vækstfonden. Teltet er blevet døbt ’Tech på Toppen’, fordi det ligger på en lille høj, men navnet flugter samtidig perfekt med ATV’s overordnede mission om at sætte Danmarks teknologiske fremtid, og hvad vi skal leve af i fremtiden, helt i top på den politiske dagsorden.

”Tidligere har vi været nødt til at låne os frem til teltplads hos andre, men det behøver vi ikke at gøre i år. Det betyder, at vi for det første kan afholde flere arrangementer og derigennem skabe større synlighed omkring vores egne budskaber og aktiviteter. Og for det andet indebærer vores strategiske samarbejde med de andre medejere af teltet, at vi forhåbentlig kan skabe større gennemslagskraft omkring vores fælles dagsordner,” siger Lia Leffland, adm. direktør for ATV.

Startup-vækstlag på dagsordenen

En af ATV’s absolutte nøgledagsordener er udvikling af Danmarks innovations- og erhvervsfremmesystem, så vidensdrevne danske virksomheder får de bedst mulige udviklings- og vækstvilkår. Her byder ATV sammen med de øvrige medejere af ’Tech på Toppen’ allerede på Folkemødets åbningsdag på en fælles paneldebat om, hvordan det perfekte innovationssystem bør se ud. Den debat vil blandt andet tage afsæt i ATV’s seneste rapport om ’Danmarks nye vækstlag’, der dokumenterer, at startups, der baserer deres forretning på teknisk viden og universitetssamarbejder, vækster langt hurtigere end andre startups i industrien og erhvervslivet generelt.

”Vi skal i Danmark leve af vores viden, teknologiforståelse og STEM-kompetencer. Derfor er det så pokkers vigtigt, at vi skaber de bedst mulige rammer for forskning, innovation og hele økosystemet omkring teknologi- og vidensdrevne virksomheder,” siger Lia Leffland.

Her kan du møde ATV på Folkemødet:

Octo Event Date
13Jun2019

Tid: Torsdag 13. juni kl. 13:00-13:45
Telt: Tech på Toppen (F35)

 

I samarbejde med Innovationsfonden, GTS-foreningen og Vækstfonden
Tid: Torsdag 13. juni kl. 16:00-17:00
Telt: Tech på Toppen (F35)

 

Octo Event Date
13Jun2019

Fælles reception med Innovationsfonden, GTS-foreningen og Vækstfonden
Tid: Torsdag 13. juni kl. 17:00-18:00
Telt: Tech på Toppen (F35)

 

Tid: Fredag 14. juni kl. 12:00-12:45
Telt: Tech på Toppen (F35)

 

Octo Event Date
14Jun2019

Tid: Fredag 14. juni kl. 13:30-14:10
Telt: Danmarks Lærerforening (G20)

 

Tid: Fredag 14. juni kl. 15:00-16:00
Telt: Metal Bornholm (G12)

 

Octo Event Date
14Jun2019

Tid: Fredag 14. juni kl. 16:30-17:15
Telt: Tech på Toppen (F35)

 

Tid: Lørdag 15. juni kl. 13:30-14:15
Telt: Professionshøjskolernes telt, Strandbaren, (J7) 

Kontakt
Fuldt navn

Bjarke Wiegand

Stilling
Chefkonsulent
Fuldt navn

Dorthe Brander Pedersen

Stilling
Chefkonsulent

Relaterede nyheder og artikler