Hovedbillede
Billede
DM i AI
Titel

ATV støtter initiativet DM i AI

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

ATV støtter initiativet DM i AI for studerende. Konkurrencen er med til at styrke de studerendes kompetencer og udvikle de talenter, som branchen efterlyser.

DM i AI afholdes for andet år i træk, og i år er ATV kommet med som partner. Konkurrencen afholdes over en uge hvor studerende dyster i kodning og kreativ tænkning. Vinderen fejres ved Digital Tech Summit, hvor vinderen også modtager en pris på 40.000 kr.

”Vi støtter Danmarksmesterskab i AI, fordi ATV har identificeret AI som et vigtigt, strategisk teknologiområde for Danmark. AI er en game changer for virksomheder, forskningsmiljøer og samfundet som helhed. Derfor er det fuldstændigt afgørende for vores globale konkurrenceevne, at Danmark uddanner, sikrer talenter og skaber forudsætninger for innovation inden for dette felt,” siger Frederikke Kroon, Program Director, Executive AI Netværk, Akademiet for de Tekniske Videnskaber

Tilmelding til DM i AI senest 1. oktober

For mere information og tilmelding se her

AI går på tværs af brancher

Initiativtager til DM i AI er CEO i AI-virksomheden Ambolt, Andreas Berre Eriksen. Han er også medlem af ATV Executive AI Netværk, hvor han sammen med andre virksomhedsledere dykker ned i ledelsesmæssige spørgsmål og udfordringer i afdelinger og virksomheder, der opererer med AI-teknologien.

”Fordelen ved netværket er, at vi fokuserer på en specifik teknologi i stedet for noget domænespecifikt. AI går på tværs af en masse brancher, og det synes jeg er enormt spændende,” siger Andreas Berre Eriksen.

Læs mere om ATV Executive AI netværk her