Titel

Vintermøde og temadage i Jord og Grundvand

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

ATV Jord og Grundvand har offentliggjort programmerne og åbnet for tilmeldingen til organisationens Vintermøde 2016 og Temadage 2016. Det hele foregår 7. marts (temadage) og 8.-9. marts (Vintermødet) på Vingsted Hotel- og Konferencecenter i Bredsten ved Vejle.

Vintermødets program er programsat i seks moduler og omhandler et bredt udvalg af temaer. Temadagene består af to temaer: ”Helhedsorienteret bæredygtig jordhåndtering” henholdsvis ”Geofysik og geologi i forureningssager – nyeste viden”.

Formidling af risiko til ikke-eksperter

Allerede den 27. januar afholder Jord og Grundvand en temadag om formidling af risiko til ikke-eksperter. Mens det går fint med at kommunikere risikoen inden for jord og grundvands-relaterede emner til fagfolk, kniber det mere med at få forklaret problemstillingerne til lægmand.

Temadagen vil kombinere indlæg med eksempler fra den virkelige verden – opført af en skuespiller – og små gruppearbejder. Deltagerne vil efter dagen være mere bevidste om kommunikationens betydning og om, hvordan man kan komme med klare budskab til f.eks. borgere og politikere uden at komme i klemme med den tekniske faglighed og juraen.

Tid: Onsdag den 27. januar 2016 kl. 10.00 – 16.00
Sted: Schæffergården, Jægersborg Allé 166, Gentofte

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om alle ATV Jord og Grundvands arrangementer kan fås ved henvendelse til Lisbeth Verner, telefon 45 25 21 77, e-mail atvlv@env.dtu.dk

Relaterede nyheder og artikler