Hovedbillede
Billede
Titel

Tech Talk: Kan Indien blive verdens bæredygtige fabrik?

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Den 4. september fortæller Anitha Sharma fra Innovationsfonden og Neel Strøbæk fra Rambøll om bæredygtighed og dansk virksomhedsdrift i Indien. Stadig ledige pladser til det gratis arrangement i BLOX.

Onsdag den 4. september 2019 kl. 16.30 – 18.00 afholder ATV Tech Talk i BLOXHUB i København om Indien og danske erfaringer med virksomhedsdrift i den kæmpe nation.

Kom og hør bygningsingeniør og Scientific Officer i Innovationsfonden, Anitha Sharma, der er uddannet i Indien, fortælle om Indiens ambitioner og udviklingsrejse i forhold til kultur, politik og bæredygtighed.

Hør desuden Neel Strøbæk Senior Group Director, Sustainability & Corporate Responsibility fra Rambøll fortælle, hvordan det er at drive virksomhed i Indien, og hvordan Rambøll og Indien ser på bæredygtighed.

Det gratis arrangement er desuden opvarmning til det Teknologiske Topmøde i november, hvor ATV sætter fokus på Indiens ambitioner om at blive verdens nye centrum for produktion, og vi stiller skarpt på danske muligheder i en ændret global arbejdsdeling – alt sammen i et bæredygtighedsperspektiv.

Tech Talk om Indien bliver optaget, så den efterfølgende kan ses via ATV's hjemmeside. 

Tilmeld til her

OBS ved tilmelding:

  • Hvis du før har deltaget i et ATV-arrangement: Log ind på din profil for at tilmelde dig (brugernavn er din email). Du kan altid få tilsendt et nyt password ved at trykke ”log ind” og herefter ”glemt password”.
  • Hvis du ikke har deltaget i et ATV-arrangement: Tryk ”opret profil” og udfyld de nødvendige felter. Hvis systemet melder fejl, kan det være, at du allerede er oprettet i systemet, og du kan prøve at få tilsendt dit password ved at trykke ”log ind” og herefter ”glemt password”.

Oplever du problemer ved tilmelding, så kontakt ATV’s sekretariat: atvmail@atv.dk eller +45 45 88 13 11.

Kontakt
Fuldt navn

Bjarke Wiegand

Stilling
Chefkonsulent
Fuldt navn

Dorthe Brander Pedersen

Stilling
Chefkonsulent

Relaterede nyheder og artikler