Hovedbillede
Billede
Testfaciliteter
Titel

Søg støtte til test af teknologi

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Erhvervsstyrelsen lancerede i forrige uge en ny pulje, der skal støtte grønne iværksættere i at få adgang til testfaciliteter. Sammen med platformen Danske Testfaciliteter, som Forskningsalliencen står bag, er det blevet nemmere for de mindre grønne virksomheder at få testet ny teknologi.

Som en del af Forskningsalliancen lancerede ATV tidligere på året Danske Testfaciliteter. Et digitalt kort der gør det nemt for iværksættere og virksomheder at finde faciliteter til test, demonstration og udvikling af nye teknologier. Kortet indeholder mere end 400 testfaciliteter, og gør det overskueligt for virksomheder, iværksættermiljøer og myndigheder at finde den rigtige testfacilitet.

Erhvervsstyrelsen har fulgt op med en pulje, som yderligere letter vejen til testning. Den Grønne Iværksætterpulje er målrettet virksomheder med under 50 ansatte, omsætning under 75 mio. årligt, og som har til formål at gøre en forskel for miljøet eller klimaet. Puljen kan søges, hvis man har en teknologi, der skal testes eller certificeres på en ekstern testfacilitet.

Ansøgningsfristen for puljen er 16. november 2022 kl. 23:55, og der uddeles tilskud på mellem 25.000 kr. og 100.000 kr. Tilskuddene uddeles på baggrund af først til mølle princippet.

Søg den grønne iværksætterpulje her

Relaterede nyheder og artikler