Hovedbillede
Billede
Willy Shih i nærbillede
Undertekst til billede/video

Harvard-professor Willy Shih er blandt talerne ved Teknologidagen d. 23. november

Titel

Se programmet for Teknologidagen

Octo Slug
Nyhed
Dato

Planlægningen af ATV’s Teknologidag den 23. november skrider hastigt frem, og programmet er nu klar i en første udgave, hvor kun enkelte talere mangler at blive bekræftet.

Teknologidagen er bygget op med et antal hovedtalere og tre separate teknologispor, hvor man på selve dagen frit kan vælge det spor, man finder mest interessant.

Sporene er:

Internet of Things og Big Data

Professor Søren Brunak fra Københavns Universitet vil give et forskningsbaseret oplæg, mens to virksomheder – Kamstrup, der leverer løsninger inden for vand- og varmemålere samt vindmølleproducenten Vestas – bidrager med case-baserede oplæg. Hovedtemaet for sporet er muligheder og udfordringer i anvendelsen af Big Data, som kan trækkes ud af IoT-baserede løsninger.

Vidensbaseret industriproduktion

Sporet vil fokusere på automatisering af produktion og robotteknologi. Danmark har fortsat gode muligheder for at være en stærk industrination, hvis virksomhederne formår at anvende nye teknologier og kan rekruttere medarbejdere med de rigtige uddannelser til dette. Efter forskningsbaserede oplæg fra Aalborg Universitet vil to virksomheder fortælle om deres anvendelse af robotter og automatisering. Det er Bang & Olufsen samt yderligere en industrivirksomhed.

Bæredygtige teknologier

Sporet byder på forskningsbaserede oplæg om henholdsvis bioøkonomi og bæredygtig landbrugsproduktion, mens Carlsberg vil fortælle om et konkret og meget nyskabende udviklingsprojekt, der forener forretning og bæredygtighed.

Internationale hovedtalere

Ud over temasporene byder konferencen på internationale hovedtalere:

  • Executive Director, professor, dr. Jürgen Leohold, Volkswagen Group Research
  • Executive Vice President, CSO for R&D Per Falholt, Novozymes
  • Professor of Management Practice Willy Shih, Harvard Business School

Med Teknologidagen ønsker ATV at gøre det muligt for topledere, forskningsledere og forskere fra virksomheder, universiteter og forskningsinstitutioner at få del i den nyeste viden om teknologiudvikling.

Deltagergebyret er 975 kroner plus moms, hvilket er inklusive en let frokost i forbindelse med indskrivningen samt en reception i slutningen af dagen.

Se programmet her

Tid: Mandag den 23. november 2015 kl. 13.00 – 18.15 (indskrivning og let frokost fra kl. 12 til 13)
Sted: Mogens Dahl Koncertsal, Snorresgade 22, 2300 København S
Konferencesprog: Engelsk

Relaterede nyheder og artikler