Hovedbillede
Billede
p
Titel

Philip Binning repræsenterer ATV i CAETS’ uddannelsesgruppe

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Den internationale sammenslutning af tekniske akademier – CAETS – relancerer sin temagruppe Engineering Education og har i den sammenhæng bedt medlemsakademierne indstille nye medlemmer. Vi er glade for at annoncere, at Philip Binning, Senior Vice President og Dean of Graduate Studies and International Affairs på DTU har indvilliget i at indtræde i gruppen.

Engineering Education-gruppen ledes i fællesskab af Indian National Academy of Engineering og National Academy of Engineering (USA). De har annonceret, at gruppen i de kommende år bl.a. vil fokusere på, hvilke langtidseffekter pandemien har haft på ingeniøruddannelserne, hvordan tekniske akademier bidrager til at sikre kvalitet og relevans af tekniske uddannelser, samt hvordan akademierne bidrager til at sikre bedre diversitet og fremme entreprenørskab på tværs af de meget forskellige medlemslande.

Det er temaer, som Philip Binning også interesserer sig for og arbejder med til daglig på DTU:

”Først og fremmest er jeg virkelig glad for at blive bedt om at repræsentere ATV og Danmarks stemme i CAETS’ uddannelsesgruppe. Jeg glæder mig til at møde kollegaerne fra de andre akademier og deltage i udveksling af viden og best practice inden for ingeniøruddannelserne.”

”Jeg mener, at Danmark kan bidrage med vores erfaringer med at integrere bæredygtighed i curriculum, ligesom vi også er nået langt inden for digitalisering – både i forhold til muligheden for brug af digitale undervisningsredskaber, men også indlejring af digitale kompetencer i vores uddannelser. Når det er sagt, så mener jeg også, at der er en del, vi kan lære fx fra vores kollegaer i Norden og andre dele af Europa, når det gælder diversitet og ligestilling i form af bl.a. flere kvinder på de tekniske uddannelser og institutioner. Ligesom jeg også tror, at der vil være inspiration at hente i forhold til gøre vores uddannelser mere fleksible og skabe rum for kreativitet og entreprenørskab blandt de studerende.

”Derudover lægger jeg vægt på, at diskussionerne i CAETS’ uddannelsesgruppe ikke begrænses udelukkende til dét forum, men også deles med medlemmerne af ATV. Så jeg ser frem til videndeling både med ATV’s egen uddannelsesgruppe og præsidiet.”

Interesseret?

Martin Bech fra ATV-sekretariatet bistår Philip Binning med arbejdet i CAETS. Hvis du har spørgsmål eller input til arbejdet, er du velkommen til at kontakte Philip (DTU-GraduateDean@dtu.dk) eller Martin (mab@atv.dk). Du kan læse mere om CAETS her.

Kontakt
Fuldt navn

Martin Bech, PhD

Stilling
Senior Advisor

Relaterede nyheder og artikler