Titel

Ny brochure med fire medlemmers syn på ATV

Octo Slug
Nyhed
Dato

”Jeg bliver selv klogere af at møde akademimedlemmer med en anden baggrund end min egen sundhedsfaglige. Det giver nye perspektiver på aktuelle spørgsmål at få dem vendt med ATV-medlemmer fra naturvidenskaberne og med ingeniørbaggrund”.

Sådan siger bestyrelsesformand for Grundforskningsfonden Liselotte Højgaard, der sammen med tre andre akademimedlemmer fortæller om sit syn på ATV i en ny brochure, Velkommen i Akademiet for de Tekniske Videnskaber.

Brochuren retter sig primært til nye akademi- og partnermedlemmer, men kan naturligvis også læses af andre, der ønsker en kort og letforståelig introduktion til ATV. Den beskriver i fem korte afsnit ATV’s formål, arbejde, og hvordan man gennem Akademiet kan yde en indsats. En rød tråd er, at indsatsen skaber værdi for én selv, for ens arbejdssted og for samfundet som helhed.

I brochuren uddyber Liselotte Højgaard sit synspunkt, og der er endvidere udtalelser fra:

  • Adm. direktør Bjerne S. Clausen, Haldor Topsøe A/S
  • Professor Anja Boisen, DTU Nanotech
  • Bestyrelsesformand Bent Claudi Lassen, FoodBest og Foodnetwork

Medlemsbrochuren afløser de hidtidige profilbrochurer og har afsæt i ATV’s nye strategi, organisering og temabaserede arbejdsform. Brochuren kan downloades fra ATV’s hjemmeside – trykte eksemplarer kan rekvireres ved henvendelse til sekretariatet.

Kontakt
Fuldt navn

Lise Thurmann

Stilling
Chefsekretær
Dokumenter