Hovedbillede
Billede
Ida Holm Olesen sammen med prisvinderen Mette Broholm.
Undertekst til billede/video

Fondens formand, områdechef Ida Holm Olesen, Region Syddanmark, overrakte prisen til lektor Mette Martina Broholm, DTU Miljø.

Titel

Hæderspris til Mette Broholm

Octo Slug
Nyhed
Dato

ATV-Fonden for Jord og Grundvands Hæderspris, professor Poul Harremöes in memoriam, er tildelt lektor Mette Martina Broholm, DTU Miljø (Institut for vand og miljøteknologi. Mette Broholm får prisen i anerkendelse af en mangeårig, dedikeret forskningsindsats, der har givet væsentlige fremskridt i indsatsen over for jordforurening.

Mette Broholms forskning sker i tæt dialog med erhvervsliv og myndigheder, og derfor er vejen fra forskning til praksis kort og effektiv. Samtidig yder hun en utrættelig indsats for at understøtte videndeling om fagområdet, og en hel generation af ingeniører og andre fagfolk har nydt godt af hendes engagement i undervisning og vejledning.

Hædersprisen er på kr. 25.000 og uddeles hvert andet år.

Hædersprisen blev uddelt på ATV Jord og Grundvands 35. Vintermøde i Vingsted, hvor flere end 300 fagpersoner inden for jord- og grundvands-området var samlet for at udveksle erfaringer og ny viden.

Om ATV-Fonden for Jord og Grundvand

ATV-Fonden for Jord og Grundvand er en ledende organisation indenfor jord- og grundvandsområdet i Danmark.

Fonden er almennyttig, non-profit og arbejder aktivt med at formidle forsknings- og udviklingsresultater samt praktiske erfaringer. Det sker med afholdelse af 8-10 heldagsmøder/konferencer om relevante emner samt en årlig 2-dages konference i Vingsted med deltagelse af ca. 300 centrale aktører på området.

Relaterede nyheder og artikler