Titel

Hæderspris til Carsten Bagge Jensen

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

ATV-Fonden for Jord og Grundvands Hæderpris, professor Poul Harremöes in memoriam, blev den 8. marts 2016 tildelt enhedschef Carsten Bagge Jensen, Center for Regional Udvikling, Region Hovedstaden.

Billede
Carsten Bagge Jensen prismodtager 2016

Prisen blev tildelt i anerkendelse af Carsten Bagge Jensens mangeårige, faglige og visionære engagement i indsatsen over for jord- og grundvandsforurening med fokus på såvel teknisk udvikling, nye metoder og nye tilgange som på at samle områdets aktører om helhed i indsatsen.

Hædersprisen er på 25.000 kroner og uddeles hvert andet år. Prisen blev uddelt på ATV Jord og Grundvands 32. Vintermøde i Vingsted, hvor 300 fagpersoner inden for jord- og grundvands-området var samlet for at udveksle erfaringer og ny viden.

Billede
Formanden for fonden, områdechef i Region Syddanmark Ida Holm Olesen overrakte prisen til Carsten Bagge Jensen
Formanden for fonden , områdechef i Region Syddanmark, Ida Holm Olesen overrakte prisen til Carsten Bagge Jensen

ATV-Fonden for Jord og Grundvand er en ledende organisation indenfor jord- og grundvandsområdet i Danmark. Fonden arbejder aktivt med at formidle forsknings- og udviklingsresultater samt praktiske erfaringer via afholdelse af 8-10 heldagsmøder/konferencer om relevante emner samt en årlig 2-dages konference.

 

Relaterede nyheder og artikler