Titel

Få overblik over Det Nye ATV med årsrapporten

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

2015 var året, hvor ATV gennemførte nogle af de mest omfattende ændringer i struktur og arbejdsform i Akademiets historie. I årsrapporten for 2015 har du mulighed for at få det store overblik over de mange forandringer og læse mere om de strategiske overvejelser og baggrunden for ændringerne.

Under overskriften ”Det Nye ATV” blev Akademiets organisering forenklet og moderniseret, og de gamle faggrupper blev afløst af nye og fleksible temagrupper. Samtidig blev helt nye initiativer så som ATV’s Teknologidag gennemført.

Årsrapporten samler også op på Akademiets aktiviteter og projekter. På rapportens 28 sider afspejles det høje aktivitetsniveau, det er lykkedes at opretholde midt i den store forandring. Årsrapporten indeholder desuden sider med oversigter over de udvalg og besluttende organer, der står for aktiviteterne i Akademiet.

ATV’s årsrapport 2015 er netop offentliggjort i pdf-format. På årsmødet den 26. april kan man få udleveret trykte eksemplarer, og til den tid kan man også rekvirere trykte eksemplarer ved henvendelse til sekretariatet.

Kontakt
Fuldt navn

Lia Leffland

Stilling
Akademidirektør