Titel

Early Bird-rabatter til Nordrocs 2016 og SEMAPP-konference om innovation

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

De to ATV-institutter SEMAPP og Jord og Grundvand indbyder løbende til faglige arrangementer. Netop nu er der mulighed for at tilmelde sig til to af dem og opnå Early Bird-rabat (nedsat pris ved tidlig tilmelding).

Nordrocs 2016

ATV Jord og Grundvand er medarrangør af den internationale Nordrocs 2016-konference, der afholdes i Helsingfors den 5. – 8. september. Arrangementet har titlen 6th Joint Nordic Meeting on Remediation of Contaminated Sites.

Tilmelding sker via Nordrocs’ hjemmeside – melder man sig til senest den 22. maj, er der rabat på deltagergebyret.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Lisbeth Verner fra ATV Jord og Grundvand på telefon 45 25 21 77, e-mail atvlv@env.dtu.dk

Konference om innovation

ATV-SEMAPP afholder den 25. august konferencen ”Innovation – kan styres som led i forretningsstrategien”. Konferencen sætter fokus på innovation som en essentiel del af forretningsstrategien, og der vil være indlæg om de strategiske og ledelsesmæssige aspekter baseret på cases og best practices.

Tilmelding sker via ATV-SEMAPP’s hjemmeside – ved registrering før den 6. august er der rabat på deltagergebyret.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Jytte Laursen fra ATV-SEMAPP på telefon 45 25 48 98 eller e-mail semapp@atv-semapp.dk

Kontakt
Fuldt navn

Dorthe Brander Pedersen

Stilling
Chefkonsulent

Relaterede nyheder og artikler