Hovedbillede
Billede
Danske giganter fabriksbillede web
Titel

Deltag i lanceringen af ny ATV-rapport: Hvordan skaber vi de næste store industrigiganter i Danmark?

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Hvordan sikrer vi, at flere mellemstore industrivirksomheder kan realisere deres vækstpotentiale og vokse sig store? Dette spørgsmål besvarer en rapport fra ATV, der indeholder anbefalinger, som både skal skubbe til beslutningstagere og de eksisterende rammevilkår, men også til virksomhederne selv.

Rapporten lanceres på en konference fredag den 9. juni.

På konferencen præsenterer ATV sammen med en række projekt-partnere resultaterne fra projektet Danske Giganter, der sætter fokus på, hvordan vi får skabt den næste generation af store virksomheder i Danmark. Hovedkonklusionerne og anbefalingerne til både beslutningstagere og til virksomhederne vil blive foldet ud på en konference i Industriens Hus i København.

Danmark skal have flere store virksomheder

Projektet Danske giganter er skabt på baggrund af udfordringerne i den danske virksomhedsstruktur, som er kendetegnet ved en høj andel af mindre og mellemstore virksomheder. Dette er på den ene side en styrke, da det sikrer fleksibilitet og omstillingsparathed. På den anden side er det også en stor udfordring, da især de store industrivirksomheder er en vigtig drivkraft for produktivitetsvækst, øget eksport og skabelse af arbejdspladser. Det er derfor bekymrende, at vi i Danmark kun har skabt få nye virksomheder med over 1.000 ansatte i de seneste 20 år.

Opråb til både beslutningstagere og virksomhederne

Projektets anbefalinger bygger på en undersøgelse af en række succesfulde fremstillingsvirksomheder, som har formået at skabe vækst og et betydeligt antal arbejdspladser i en industri, som ellers har oplevet tilbagegang.

Konferencedeltagelse er gratis, men forhåndstilmelding er nødvendig. No show-gebyr er kr. 300.

Tid: Fredag d. 9. juni 2017 kl. 9.00 – 13.30, incl. frokost
Sted: Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

 

Relaterede nyheder og artikler