Hovedbillede
Billede
Elbiler batterier opladning
Undertekst til billede/video

Energi- og transportsektoren er under dramatisk forandring, og energilagringsteknologier, herunder batterier, er omdrejningspunktet i omstilllingen.

Titel

ATV-møder fører til dannelse af batteri-klynge – kom til kick off -seminar 26/10

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Siden 2015 har ATV arbejdet med forskellige aspekter af energilagring, blandt andet gennem en konference og en stribe gå-hjem-møder. Nu fører det til dannelsen af en dansk batteriklynge, som lanceres på et introduktionsseminar torsdag den 26. oktober 2017 kl. 10-14 på Teknologisk Institut.

Idéen til en batteriklynge blev skabt på et ATV gå-hjem-møde om energilagring og batterier i december 2016, hvor der var deltagelse fra både universitetsverdenen og virksomheder. På mødet det blev tydeligt, at vi i Danmark mangler en motor til at drive udviklingen på dette specifikke område. Med en klyngedannelse inden for batteriteknologi og -styring vil det være muligt sammen at byde ind på udvikling og samarbejde med udlandet, eksempelvis Tyskland, som har flere store programmer.

Siden mødet i december 2016 har klyngeorganisationen CLEAN, virksomheden Lithium Balance og ATV arbejdet videre med idéen. På mødet kan man høre nærmere om klyngen og komme med forslag til dens aktiviteter.

Tid: Torsdag 26. oktober 2017 kl. 10.00 - 14.00
Sted: Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Tåstrup, Konferencesalen

 

Kontakt
Fuldt navn

Dorthe Brander Pedersen

Stilling
Chefkonsulent

Relaterede nyheder og artikler