Hovedbillede
Billede
BLOX-bygningen i forgrunden med Tøjhuset og tårnet på Christiansborg i baggrunden.
Undertekst til billede/video

Med flytningen til BLOXHUB (glasbygningen i forgrunden) kommer ATV tættere på de politiske beslutningstagere på Slotsholmen.

Titel

ATV flytter til BLOXHUB

Octo Slug
Nyhed
Dato

Mandag den 1. oktober flytter ATV – efter 1½ år i midlertidige lokaler – til det centrale København. Sekretariatet vil fremover have til huse i den historiske Fæstningens Materialgård, der sammen med nybyggeriet BLOX udgør vidensmiljøet BLOXHUB.

”Vi glæder os utrolig meget til at bruge de mange muligheder, som ATV’s nye domicil giver os. Med en central placering tæt på Hovedbanegården bliver det meget lettere for medlemmerne at deltage i ATV’s møder, og det bliver endda endnu bedre, når Metrocityringen åbner i 2019,” siger akademidirektør Lia Leffland.

Fagligt miljø centreret omkring bæredygtighed

Billede
Det hyggelige gårdmiljø i Fæstningens Materialgård.
Det hyggelige gårdmiljø i Fæstningens Materialgård udgør en del af de mange muligheder for videndeling og netværk i BLOXHUB. ATV-sekretariatets lokaler ligger i de fredede, gule bygninger.

Flytningen er en del af strategien om at styrke ATV’s position som en central aktør i teknologi- og videns-Danmark samtidig med, at Akademiet har antennerne ude i forhold til vidensmiljøer og iværksættere. Mange af ATV’s møder vil fremover blive afholdt i BLOXHUB. Akademiet får både adgang til mødecenteret i Fæstningens Materialgård og til loungefaciliteter og mødelokaler i BLOX-bygningen.

”Vi kommer til at bo fem minutter fra beslutningstagerne i centraladministrationen, og BLOXHUB udgør et spændende koncept, som vi kommer til at udforske. Vi håber at finde ny viden og inspiration – og måske nye samarbejdspartnere blandt de øvrige beboere. BLOXHUB er ikke bare lokaler. Det er et fagligt miljø centreret omkring en bæredygtigheds-agenda, der matcher godt med ATV’s tema om bæredygtige teknologier og med ambitionerne i Science & Engineering-projektet,” siger Lia Leffland.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Video URL
Se videoen og forstå BLOXHUB på 3 minutter!

Fra Granhøj til FORCE til BLOXHUB

ATV havde i mere end 40 år domicil i villaen Granhøj i Hjortekær. I slutningen af 2016 blev ejendommen afhændet, og ATV flyttede til et midlertidigt lejemål hos FORCE Technology, også i Hjortekær.

”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige en stor tak til FORCE Technology for godt værtskab gennem næsten to år,” siger Lia Leffland.

”Det har været en stor hjælp for ATV, at vi på den måde kunne trække på vores netværk, da vi med ret kort varsel skulle finde nye lokaler til sekretariatet. Vi vidste fra start, at det var en overgangsfase, indtil BLOXHUB stod færdig. Men derfor er det alligevel vigtigt at have adgang til gode faciliteter, og FORCE Technology har udvist stor fleksibilitet og imødekommenhed hele vejen igennem,” siger hun.

Praktisk info

Som følge af flytningen er der begrænset sekretariatsbetjening den 27. og 28. september. De fleste medarbejdere kan træffes på mail eller mobiltelefon.

Mandag den 1. oktober 2018 er første dag i det nye domicil. Adressen er:

ATV – Akademiet for de Tekniske Videnskaber
Frederiksholms Kanal 30, indgang A1, 1. sal
1220 København K

Mailadresser og ATV’s hovednummer 45 88 13 11 er uændrede, men de øvrige direkte telefonnumre udgår og afløses af mobilnumre. Alle kontaktoplysninger fremgår af hjemmesiden.

 

Kontakt
Fuldt navn

Lia Leffland

Stilling
Akademidirektør

Relaterede nyheder og artikler