Hovedbillede
Billede
Undertekst til billede/video

ATV er Danmarks stærkeste teknologinetværk. Vi siger velkommen til syv nye partnere.

Titel

Velkommen til syv nye ATV-partnere

Octo Slug
Nyhed
Dato

Stadigt flere førende teknologivirksomheder og forskningsorganisationer vil gerne være en del af ATV – Danmarks stærkeste netværk for teknologiledere.

Technicon lever af de tekniske videnskaber. Vi håber på, at vi gennem ATV, kan fremme de tekniske videnskaber, ved at bidrage med engagement, initiativ og perspektiv, til et fagligt felt som ikke bare er hjørnestenen i vores forretning men også vores passion
Casper Hansen, adm. direktør, Technicon

De seneste måneder har vi kunnet byde velkommen til ikke færre end syv nye ATV-partnere, som nu er en del af ATV-netværket. Det drejer sig om:

  • BLOXHUB
  • Danske Bank
  • GE
  • IT-Universitetet i København
  • LEO Pharma
  • Oticon
  • Technicon
IT-Universitetet i København ser frem til at være partner i ATV for derigennem at bidrage til at fremme digitaliseringen af Danmark og medvirke til at skabe debat om fremtidens digitale samfund.
Jens Chr. Godskesen, prorektor, IT-universitetet i København

Formanden for ATV’s partnerkomité, CTO Juan Farré, FORCE Technology, glæder sig over de nye medlemmer.

”ATV arbejder med en række vigtige teknologi-relaterede temaer, og i de kommende år har vi en stor opgave med at sætte denne Science & Engineering-dagsorden bredt i samfundet. Akademiets allerede stærke partnerkreds er nu blevet endnu stærkere, og det giver os den helt rigtige tyngde til at løse den opgave,” siger han.

”De mange nye ATV-partnere understreger også, at ATV er Danmarks stærkeste netværk for teknologiledere. Vi har meget at byde på i form af konferencer, ATV Tech Talks og projekter, som hver for sig og til sammen er en god platform for at opbygge et stærkt netværk,” siger Juan Farré, formand for ATV’s Partnerkomité.

Vi ser frem til mere aktivt at kunne bidrage til ATV’s agenda om at sikre Danmark som en førende Science and Engineering region. Vi glæder os til aktivt at kunne indgå i ATV’s arbejde med at sikre Danmarks styrkeposition på det medicotekniske område. Et område, som med AI og big data-løsninger er under betydelig forandring og kræver en fokuseret national indsats på tværs af uddannelse, forskning, myndigheder og industri for at holde os forrest i feltet internationalt.
Søren Riis, Senior Director, Technology Development, Oticon Medical

Du kan læse mere om de nye ATV-partnere ved at klikke på links til højre, hvor du også kan se oversigten over alle ATV’s partnervirksomheder samt læse om medlemsfordelene.

 

 

 

 

 

Medlemskab skal styre den digitale innovationsevne

Danske Bank er iblandt de syv nye partnere. Niels Bang-Hansen, chef for bankens danske erhvervskunder, forventer, at partnerskabet bl.a. kan bidrage til at styrke bankens digitale innovationsevne:

”Vi har hele tiden et stærkt fokus på at kunne tilbyde vores kunder innovative digitale løsninger, som gør kundernes hverdag lettere. Vores deltagelse i ATV-netværket skal bl.a. være med til at understøtte dette arbejde.”

 

Kontakt
Fuldt navn

Lia Leffland

Stilling
Akademidirektør
Fuldt navn

Lise Thurmann

Stilling
Chefsekretær