Titel

Stilllingsopslag: Konsulent til ATV

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

Vi søger en akademisk medarbejder til et barselsvikariat.

Om stillingen

Du bliver en del af ATV’s sekretariat, som består af ni medarbejdere. Sekretariatet ligger i Kgs. Lyngby. Du vil komme til at arbejde med projekter og udvalgsbetjening, som blandt andet vil indebære:

  • Deltagelse i udvikling og gennemførelse af ATV-møder og projekter
  • Sekretariatsbetjening af ATV’s medlemmer

De konkrete opgaver vil omhandle udvalgsbetjening, udarbejdelse og redigering af projektoplæg, projektsansøgninger til potentielle bevillingsgivere, rapporter og notater, opfølgning og formidling af projektresultater, planlæg­ning og gen­nemførelse af workshops, møder og konferencer.

Opgaverne vil du komme til at løse i et uformelt samarbejde med dine kolleger i sekretariatet - samt med ATV’s medlemmer og interessenter.

Vi søger en vikar frem til udgangen af november 2016 (med mulighed for forlængelse). Tiltrædelse d. 1. maj.

Om dig

Du har en videregående uddannelse og gerne et par års relevant erfaring - men du kan også være nyuddannet. Du skal have lyst til at arbejde i en organisation, der arbejder i krydsfeltet mellem virksomheder og universiteter. Du skal interessere dig for teknologisk udvikling og innovation og for behovet for at styrke teknik, naturvidenskab og sundhedsvidenskab i uddannelsessystemet.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er en dygtig generalist og trives med vekslende opgaver med forskelligt fagligt indhold
  • er god til at formidle - især på skriftligt dansk
  • har gode samarbejdsevner og er resultatorienteret
  • har gode analytiske evner og høj arbejdskapacitet

ATV – Akademiet for de Tekniske Videnskaber er en uafhængig, medlemsdrevet tænketank, der arbejder for, at Danmark skal være en af fem førende science and engineering-regioner i verden – til gavn for kommende generationer.

Løn m.v. efter aftale.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Dorthe Brander Pedersen eller akademidirektør Lia Leffland. Vi ser frem til at modtage din ansøgning pr. e-mail til lt@atv.dk. Fristen er den 15. marts 2016.

Kontakt
Fuldt navn

Lia Leffland

Stilling
Akademidirektør
Fuldt navn

Dorthe Brander Pedersen

Stilling
Chefkonsulent