Titel

Nye ansigter i sekretariatet

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

ATV udvider projektporteføljen, og som konsekvens heraf bliver der også oprustet i sekretariatet. Det sker i første gang ved at tilknytte to eksterne konsulenter, som i de kommende måneder får deres faste gang i ATV-sekretariatet:

Billede
Tom Togsverd og Frederikke Kroon tilknyttes ATV som konsulenter
Tom Togsverd og Frederikke Kroon tilknyttes ATV som konsulenter

Tom Togsverd skal arbejde med det digitale område. Det vil primært sige ATV’s Digitale Vismandsråd og Temagruppen Digitalisering og Big Data samt de dertil knyttede projekter, herunder vismandsprojektet om digitale læringsmidler.

Tom Togsverd er et kendt ansigt i den danske IT-verden, idet han i 15 år frem til 2014 var direktør og en markant talsmand for DI Itek, brancheorganisationen for IT- og Teleindustrien.

Frederikke Kroon bliver en del af projektteamet omkring ATV’s Science og Engineering-projekt, der lanceres på Teknologidagen den 14. november. Frederikke Kroon er allerede kendt af mange i ATV, da hun er med i arbejdsgruppen bag mentorprogrammet for mellemstore vækstvirksomheder.Frederikke er innovations- og procesekspert og driver rådgivningsvirksomheden KROONS Instant Business Innovation. Hun har i mange år undervist på CBS og er som rådgiver særlig optaget af, hvordan forskning bliver til forretningsmæssig succes. Før Frederikke startede egen virksomhed, var hun gennem 25 år ansat i nogle af landets førende virksomheder.

”Ved at tilknytte Tom og Frederikke til ATV får vi tilført stærke kompetencer og faglig viden fra to erfarne konsulenter”, siger akademidirektør Lia Leffland.

”Det giver os mulighed for at løfte de mange og komplekse opgaver, som følger af Akademiets strategi med temabaserede projekter og stærk fokus på at sætte en Science og Engineering-dagsorden,” siger Lia Leffland.

Tom Togsverd og Frederikke Kroon er allerede i fuld gang med opgaverne i ATV. 

Kontakt
Fuldt navn

Frederikke Kroon

Stilling
Program Director