Titel

Ny konsulent i ATV-sekretariatet

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

ATV har pr. 1. maj ansat Jesper Grenaa som konsulent i sekretariatet. Jesper Grenaa er 27 år, cand.mag. fra Aalborg Universitet og kommer til ATV fra en stilling som fuldmægtig i Innovationsfonden.

Billede
Jesper Grenaa ansat pr. 1. maj 2016 som konsulent i sekretariatet.

Han tiltræder i et barselsvikariat for Maja Lænkholm og overtager således Majas opgaver og ansvarsområder. Jesper bliver sekretær for Temagruppen Videns- og Teknologibaseret produktion samt projektleder på en række projekter, blandt andet Akademihøringen, ”Uddannelser til fremtidens produktionserhverv” og et helt nyt projekt om fremtidens store vækstvirksomheder.

Jesper Grenaa har blandt andet erfaring med offentligt-private projekter og forskningssamarbejder, der er drevet af innovative ideer med kommercielt potentiale. Desuden har han erfaring og stærke kompetencer inden for analyse, strategiudvikling og projektstyring.

”Jeg glæder mig til sammen med Akademiets medlemmer og mine engagerede kollegaer at fremme ATV’s vision om, at Danmark skal være en af verdens fem førende Science and Engineering-regioner. ATV er som organisation unik og har gennem tiden været med til at præge dagsordenen. Nu er Akademiet på vej mod nye højder, hvilket bliver utroligt spændende at være en del af,” siger han.