Hovedbillede
Billede
Et netværkskabel bliver sat til en PC.
Undertekst til billede/video

Vi har "sat stikket i" til den nye hjemmeside, som varsler en ny æra i ATV's kommunikation.

Titel

Ny hjemmeside – nye muligheder

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

​​​​​​​Velkommen til ATV’s nye hjemmeside! Vi er stolte over at præsentere resultatet af måneders udviklingsarbejde og håber, at både nye og eksisterende brugere vil tage godt imod det nye site.

Den nye hjemmeside er udviklet til at skabe større transparens om ATV’s aktiviteter og samtidig stille Akademiets omfattende viden til rådighed for en bredere kreds af brugere. Vi sigter både på de mange nuværende brugere blandt medlemmer og samarbejdspartnere – og på at nå ud til helt nye brugergrupper.

Sitet sætter brugeren i centrum og er tænkt ”udefra og ind”. Vi vil på en ny måde synliggøre ATV’s mange aktiviteter inden for Akademiets overordnede Science & Engineering-agenda.

Desuden udgør den nye hjemmeside en længe ønsket teknologisk og designmæssig nyudvikling. Hjemmesiden er responsiv og søgemaskine-optimeret, og en algoritme hjælper brugerne ved automatisk at finde relateret indhold.

Tema-universer og avanceret søgefunktion

Vi har skrottet ideen om en traditionel ”menu-opdelt” hjemmeside og i stedet skabt en række ”universer”, hvor man kan følge aktiviteterne og finde materiale ved hjælp af tidslinjer. Universerne er centreret omkring ATV’s teknologirelaterede temaer med et særligt fremtrædende Science & Engineering-univers.

Øverst på siden kan du navigere let ved hjælp af nogle få menupunkter. Her kan du blandt andet finde en oversigt over ATV-møder og se en oversigt over partnervirksomheder, sponsorer og medlemmer.

Giv os feedback!

Vi er meget interesserede i at få feedback fra brugerne. Vi hører gerne fra dig, hvis du har ris, ros, kommentarer eller spørgsmål til hjemmesiden - eller opdager en fejl.

Skriv en e-mail til kommunikationschef Jakob Werner, E: jw@atv.dk – og helst med et link til det, du vil kommentere.

Under punktet UDGIVELSER & VIDEN kan du søge dig frem til rapporter, notater, artikler og andet materiale. ATV har som medlemsdrevet organisation produceret mange indspil i form af rapporter, notater m.m.  På det nye site har vi markeret alt dette materiale med emneord, således at det bliver nemt at finde – og man kan ved at klikke på selve søgeordet finde yderligere materiale med relateret indhold.

Fleksibelt site til en fleksibel organisation

Med overgangen til det nye site siger vi også et midlertidigt farvel til medlemssiderne. Senere på året får ATV leveret et nyt medlemssystem, som integrerer en lang række funktioner, og som medlemmerne kan tilgå via hjemmesiden.

Den videre udvikling handler ikke kun om medlemssystemet. Hjemmesiden afspejler ATV her og nu – men vil blive udviklet i takt med Akademiets aktiviteter i de kommende år.

ATV er inde i en rivende udvikling, og medlemmerne arbejder både på længerevarende projekter og på kortere temabaserede aktiviteter. Den fleksibilitet afspejles i sitets indhold og opbygning, som kan rumme også de kommende års udvikling. Allerede i de kommende uger og måneder vil vi bygge videre på tema- og projektsiderne, efterhånden som aktiviteterne udvikler sig.

Den nye hjemmeside er udviklet af Operate Technology A/S i tæt samarbejde med ATV-sekretariatet.