Hovedbillede
Billede
Vibeke Schrøder, cand. scient. i kulturgeografi, er ansat som ny chefkonsulent i ATV pr. 1. april 2015
Undertekst til billede/video

Vibeke Schrøder

Titel

Ny chefkonsulent i ATV

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

ATV har pr. 1. april 2015 ansat Vibeke Schrøder, cand.scient. i kulturgeografi, som ny chefkonsulent i sekretariatet. Vibeke Schrøder er 46 år og har et særdeles grundigt kendskab til forskningspolitik og forskningsrådssystemet. I ATV vil hun få en nøglerolle i implementeringen af Akademiets nye strategi og blandt andet blive projektleder for ATV’s Digitale Vismandsråd.

”Jeg ser ATV som en organisation, der skal træde i karakter som uafhængig tænketank. Dansk forskning og videnskab har brug for en uafhængig og stærk stemme”, siger Vibeke Schrøder.

”Min uddannelse som cand.scient i geografi er en god baggrund, fordi man får adgang til at møde både den naturvidenskabelige og samfundsvidenskabelige forskning.”

Vibeke Schrøder kommer fra en tilsvarende stilling i Danmarks Grundforskningsfond, hvor hun gennem de seneste otte år blandt andet har stået for sekretariatsbetjening af fondens bestyrelse, dialog med ansøgere ved ansøgningsrunderne, strategiudvikling og kontakter med fondens stakeholdere. Før dette har hun været fuldmægtig i Forskningsministeriet, Forskningsstyrelsen og leder af direktionssekretariatet i styrelsen.

Kontakt
Fuldt navn

Lia Leffland

Stilling
Akademidirektør