Hovedbillede
Billede
Maersk Drilling er en af de markante spillere i offshore-industrien, hvor virksomheden er operatør af borerigge og skibe til olie-og gasudvinding.
Undertekst til billede/video

Maersk Drilling er en af de markante spillere i offshore-industrien, hvor virksomheden er operatør af borerigge og skibe til olie-og gasudvinding.

Titel

Maersk Drilling ny ATV-partner

Octo Slug
Nyhed
Dato
Intro

ATV’s partnerkreds er endnu engang blevet udvidet, idet vi kan byde velkommen til Maersk Drilling, der har meldt sig ind i Akademiet.

 

Billede
"I Maersk Drilling arbejder vi hele tiden på at finde de teknologisk mest innovative løsninger, og derfor ser vi meget frem til at være en del af ATV-kredsen", siger Vice President og CTO Frederik Smitdth, Maersk Drilling
Vice President og CTO Frederik Smidth, Maersk Drilling

Maersk Drilling er en af verdens førende operatører af borerigge og skibe til olie- og gasudvinding. Skibene og boreriggene kan klare selv de hårdest tænkelige vejrforhold, og de kan operere under ekstreme betingelser. Det er for eksempel boringer på vanddybder ned til 3.650 meter, borebrønde på 12 kilometers dybde og bølgehøjder på 11 meter.

Virksomheden har 4.000 ansatte, er en del af Maersk-gruppen og har olie- og gasudvindingsselskaber over hele verden i kundekredsen.

”I Maersk Drilling arbejder vi hele tiden på at finde de teknologisk mest innovative løsninger, og derfor ser vi meget frem til at være en del af ATV-kredsen”, siger Vice President og CTO Frederik Smidth, Maersk Drilling.

”ATV arbejder med en række af de temaer, som er vigtige for vores strategi og teknologiudvikling, for eksempel energi, bæredygtighed, automatisering og digitalisering. Desuden støtter vi op om Akademiets indsats for at styrke Science og Engineering, fordi det er vigtigt for os, at vi både nu og i fremtiden kan rekruttere de rigtige specialister og teknologiledere til virksomheden,” siger Frederik Smidth, Vice President og CTO i Maersk Drilling.

Formanden for ATV’s partnerkomité Lars Bang ser frem til samarbejdet:

”Jeg glæder mig over, at vi med Maersk Drilling får endnu en markant teknologivirksomhed ind i partnerkredsen. Det er med til at styrke ATV, og det sætter en streg under, at ATV-medlemskabet er attraktivt for de teknologibaserede virksomheder,” siger Group Senior Vice President Lars Bang, H. Lundbeck A/S, formand for ATV’s partnerkomité.