Hovedbillede
Billede
Billedet viser en hånd, der tager noter, mens en mobiltelefon ligger i forgrunden.
Titel

Jobopslag: Ny kollega til ATV – erfaren og alsidig kontormedarbejder

Octo Slug
Nyhed
Dato

Vi søger en erfaren og alsidig kontormedarbejder til ATV’s sekretariat. ATV – Akademiet for de Tekniske Videnskaber – er en uafhængig, medlemsdrevet tænketank, der arbejder i krydsfeltet mellem virksomheder, forskningsinstitutioner og myndigheder. Vi arbejder for, at Danmark bliver førende i at sikre optimale rammer for teknologiudvikling, videnskab, uddannelse og vidensintensive virksomheder.

Om stillingen

Du skal arbejde såvel selvstændigt som i et tæt og uformelt samarbejde med dine øvrige kolleger i ATV og løse både små og større opgaver. Du får din egen opgaveportefølje, som du varetager på egen hånd. Derudover assisterer du ATV’s konsulenter.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefsekretær Lise Thurmann på 45 88 13 11 eller akademidirektør Lia Leffland på 41 17 59 59. Vi ser frem til at modtage din ansøgning via linket til højre senest den 19. februar. Tiltrædelse snarest muligt.

Opgaverne vil spænde bredt fra tekstopgaver såsom korrekturlæsning og oversættelser til og fra korrekt dansk og engelsk, IT-opgaver omkring ATV’s hjemmeside og medlemsdatabase til mødekoordinering og -afvikling mv. Møderne kan være alt imellem interne møder og store konferencer med 300+ deltagere. Du vil bistå med de mange praktiske opgaver omkring deltagertilmelding, deltagerlister, registrering, bestilling af forplejning, rejsebooking mv.

Endelig vil du skulle være tovholder på en række af sekretariatets aftaler med IT-leverandører, udlejer, forsikringsselskab, telefonselskab, leverandører af kontorartikler osv.

Du vil blive en del af ATV’s sekretariat, som består af tolv kolleger. Sekretariatet er en del af vidensmiljøet BLOXHUB i det centrale København, hvor vi har lokaler i den historiske Fæstningens Materialgård.

Om dig

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har en kontoruddannelse
  • Er dygtig til korrekturlæsning og skrivning af et korrekt dansk
  • Har engelskkompetencer på højt niveau. Du kan oversætte tekster fra dansk til et korrekt engelsk
  • Besidder gode IT-kompetencer og har generelt flair for IT, herunder solid erfaring med Microsoft Office-pakken. Herudover må du gerne have erfaring med IT-opgaver inden for opdatering og vedligehold af hjemmesider, medlemsdatabaser, billedredigering, filkonvertering osv.
  • Har erfaring med den praktiske del i afvikling af større konferencer
  • Kan lide at samarbejde og løse opgaver for flere forskellige kolleger
  • Er vant til at have mange opgaver i gang samtidig

Om ATV

ATV - Akademiet for de Tekniske Videnskaber er en uafhængig, medlemsdrevet tænketank, der arbejder for, at Danmark skal være en af fem førende Science and Engineering-regioner i verden – til gavn for kommende generationer. ATV er en privat, almennyttig forening. Sekretariatet ligger i BLOXHUB på Frederiksholms Kanal i den indre by i København. 

Løn mv. efter aftale.

Kontakt
Fuldt navn

Lise Thurmann

Stilling
Chefsekretær
Fuldt navn

Lia Leffland

Stilling
Akademidirektør