Titel

Ferring Pharmaceuticals og HMN Naturgas nye ATV-partnere

Octo Slug
Nyhed
Dato

ATV kan nu byde velkommen til yderligere to virksomheder, der har meldt sig ind som ATV-partnere. De nye medlemmer er medicinalvirksomheden Ferring Pharmaceuticals A/S og energiselskabet HMN Naturgas.

International pharma-virksomhed

Ferring Pharmaceuticals A/S er en international medicinalvirksomhed, der har lokaliseret det største af sine forsknings- og udviklingscentre i Danmark, nærmere bestemt i den prisbelønnede, Henning Larsen-tegnede bygning, som mange har bemærket på deres vej til Københavns Lufthavn.

Billede
Bygningen huser International PharmaScience Center (IPC) Denmark
Bygningen huser International PharmaScience Center (IPC) Denmark

Bygningen huser International PharmaScience Center (IPC) Denmark, hvor der forskes i naturligt forekommende menneskelige peptider. Forskningsindsatsen har siden virksomhedens stiftelse for 50 år siden ført til udvikling af produkter inden for fem hovedområder, herunder behandling mod barnløshed, mave/tarm sygdomme, prostatacancer og urinvejssygdomme.

”Talentstrategier og samspil med universiteterne er vigtige for Ferring Pharmaceuticals. Vi ser ATV som en organisation, der både kan bidrage til at styrke vores netværk og samtidig være en platform for at drøfte disse temaer på tværs af brancher,” siger adm. direktør Marianne Kock, Ferring Pharmaceuticals A/S.

Danmarks største naturgasselskab

HMN Naturgas er et fælleskommunalt distributionsselskab og moderselskab i HMN Naturgas-koncernen, der er Danmarks største selskab inden for naturgas. Selskabet omsætter årligt for fem milliarder kroner og har en kvart million kunder – svarende til to ud af tre naturgas-kunder herhjemme.

”HMN Naturgas er en teknologibaseret virksomhed med udviklingsprojekter inden for gas-teknologier, og vi ser ATV som et godt sted at møde andre mennesker fra vidensdanmark. Gennem ATV kan vi styrke virksomhedens netværk,” siger adm. direktør Susanne Juhl, HMN Naturgas.

Billede
HMN Naturgas - grøn energi (service station)

Vi er en del af en dansk energisektor i rivende udvikling, hvor både teknologi og kompetencer er afgørende for at lykkes. Ved at deltage i ATV’s aktiviteter kan vi styrke vores kompetencer, få ny faglig viden inden for vores eget arbejdsområde og inspiration fra andre fagområder. Samtidig vil vi gerne bidrage til at styrke ATV, der har en vigtig opgave med at fremme en Science og Engineering-tankegang i Danmark,” siger adm. direktør Susanne Juhl, HMN Naturgas.

Formanden for ATV’s partnerkomité Lars Bang glæder sig over de to indmeldelser:

”Det styrker ATV, hver gang virksomheder vælger at melde sig ind i ATV, og jeg ser frem til samarbejdet med Ferring Pharmaceuticals og HMN Naturgas. Indmeldelserne fra de to nye ATV-partnere

viser, at medlemskab af Akademiet er attraktivt på tværs af brancher og sektorer,” siger Group Senior Vice President Lars Bang, H. Lundbeck A/S, formand for Partnerkomiteen.